Смарт часовници Huawei с горещи отстъпки до 100 лева в мрежата на Vivacom

Специалните предложения са валидни до 31-ви август в магазините на телекома

OFFNews 18 август 2023 в 17:11 883 0

часовници
До края на август Vivacom предлага вълнуващи намаления до 100 лева на смарт часовници HUAWEI в своите магазини и онлайн.

До края на август Vivacom предлага вълнуващи намаления до 100 лева на смарт часовници HUAWEI в своите магазини и онлайн. В промоционалната оферта попадат избрани устройства от стилната серия HUAWEI GT3 и GT3 Pro, както и част от премиум моделите от сериите HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI ULTIMATE.

Всички фенове на модните аксесоари със смарт функции могат да закупят на преференциални цени смарт часовник HUAWEI в комбинация с план Unlimited.

Елегантната серия смарт часовници HUAWEI GT3 и GT3 Pro залага на дизайн, наподобяващ класическия часовник, като моделите са в няколко размера – 42 мм, 43 мм и 46 мм. По-малките и фини версии са подходящи за дамите, докато по-големият стои отлично на мъжка ръка. Цветовите опции включват черен, златист, сребрист или бял корпус. Смарт часовниците HUAWEI GT3 разполагат с отлични AMOLED дисплеи с автоматична настройка на яркостта и приятни цветове. Впечатляващ е капацитетът на батерията, която издържа от 8 до 14 дена в зависимост от честотата на употреба. Най-големият фокус на устройствата са смарт функциите, свързани със здравето и спорта. Смарт часовниците идват със сензори и алгоритми, проследяващи пулса, съня, кислорода в кръвта, нивата на стрес и температура на кожата.

Умните часовници от премиум серията HUAWEI WATCH 4 идват с 1,5-инчов LTPO AMOLED цветен екран с резолюция 466х466 пиксела и PPI 310. Двата модела разполагат с изключително издръжливи корпуси от титан и неръждаема стомана с тъмнокафява кожена каишка и черна флуороеластомерна каишка. Устройствата позволяват провеждане на обаждания, изпращане и получаване на SMS-и, слушане на любими песни и получаване на информация за местоположението без нужда от телефон. HUAWEI WATCH 4 проследява седем ключови здравни индикатора наведнъж, включително респираторни и сърдечно-съдови показатели. Функционалността на моделите от серията се допълва от издръжливостта на батерията, възможност за гмуркане до 30 м, устойчивост на вода и прах и съвместимост с Android и IOS.

HUAWEI WATCH Ultimate е първият смарт часовник с корпус от аморфен метал, базиран на цирконий, което го прави по-здрав и устойчив на износване и корозия и подходящ за всички изследователи. Моделите са налични в син и черен цвят, вдъхновени от привлекателността на океана и нанотехнологичната изтънченост. Смарт часовникът идва с 1,5-инчов LTPO AMOLED цветен панел, покрит изцяло със сапфирен кристал за максимална здравина. HUAWEI WATCH Ultimate е подходящ за почитателите на гмурканията, защото позволява потопяване на дълбочина 100 метра и е оборудван с 16-структурен водоустойчив дизайн, микрон-ниво водонепропусклив филтър и поддържа широка гама от алгоритми за информация по време на подводни активности. Версията Expedition Mode пък ще задоволи нуждите на всеки трениращ с над 100 фитнес режима, подробно и прецизно проследяване на здравните показатели и опция за персонализиране на екрана. С HUAWEI WATCH Ultimate могат да се извършват всички функции на смартфона, като устройствата са съвместими с Android и IOS.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!