Ексклузивно Еврокомисията: Не сте готови за еврозоната

Серията Samsung Galaxy S24 с до 300 лв. отстъпка от Vivacom и включен Diema Xtra пакет за всички футболни фенове

OFFNews 17 юни 2024 в 16:59 793 0

До 300 лева отстъпка на смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 в комбинация с неограничения план Unlimited MAX във Виваком
Стартът на Европейското първенство по футбол идва във Vivacom със страхотна оферта за всички фенове. До 300 лева отстъпка на смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 в комбинация с неограничения план Unlimited MAX.

Стартът на Европейското първенство по футбол идва във Vivacom със страхотна оферта за всички фенове. До 300 лева отстъпка на смартфоните от серията Samsung Galaxy S24 в комбинация с неограничения план Unlimited MAX.

В допълнение, всеки клиент получава и включен спортния пакет Diema Xtra в мобилното приложение EON TV за пълен достъп до мачовете навсякъде и по всяко време. На разположение на всички запалени почитатели на футбола е и ексклузивния спортен режим в EON – EON Sports Mode, който предоставя подробна спортна статистика в реално време през всички устройства.

Смартфоните Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24+ и Samsung Galaxy S24 имат голям дисплей, със страхотна картина, дълъг живот на батерията и са страхотен избор за всички, които това лято ще следят мачовете в движение.

Серията Samsung Galaxy S24 има и много други невероятни предимства – страхотна камера, дори за нощна фотография, мощен процесор и вграден изкуствен интелект. Сред специалните функции на моделите са Circle to Search, Live translate, Note assist и AI редактиране на снимки, които отговарят на съвременните нужди на всеки потребител. Circle to Search или „Огради и намери“ лесно и бързо намира търсените обекти в Google. Live translate наистина премахва всички езикови бариери като превежда разговори по телефона още докато се провеждат. С Note assist дългите текстове са обобщени и ясни с най-важната информация, а AI редакцията на снимки развихря креативността и разкрива нови възможности в обработката на изображения.

През мобилното приложение EON, зрителите могат лесно и бързо да връщат назад до 7 дни и да гледат отново най-запомнящите се попадения и любимите си мигове от първенството. Благодарение на EON Sports Mode футболните фенове могат да следят на живо получените картони, отсъдените нарушения, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и много други показатели. Също така и да получават данни за съставите на отборите и за играчите.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Историите на Иво Иванов