Приложението SQUID и Huawei Браузър предоставят още по-персонализирани новини

OFFNews 31 май 2022 в 16:39 1133 0

Стокхолм, 31 май, 2022- SQUID, в партньорство с HUAWEI, предоставят още по-добре подбрани и персонализирани услуги на началната страница на Huawei Browser. Потребителите могат също така да избират между разрастващите се категории, варирайки от Бизнес до Лайфстайл. Браузърът на HUAWEI е инсталиран на всички телефони на марката и също така може да бъде изтеглен на всички Android устройства в Google Play Store, с името Petal Browser.

Персонализираните услуги за новини магат да бъдат намерени на началната страница на браузърът на HUAWEI, където потребителите могат да се потопят в микс от специално подбрани новини от различни категории и от широк кръг достоверни източници. Потребителите могат също да навигират менюто в горната лента избирайки между различни категории, като спорт, забавление, наука и технологии, подкаст и много други.

Най-новите категории, на които потребителите вече могат да се насладят са Финанси и Лайфстайл.

В категория Финанси потребителите могат да намерят потребителски новини както и събития, трендове касаещи компании, мнението на различни световни лидери, потребите организации, индустриален сектор и много други. В категорията Лайфстайл читателите могат да намерят вдъхновение за здравословен начин на живот, пътешествия, мода, интересни статии и видеа от вдъхновяващи хора, готови да споделят опита си.

“Ние сме много развълнувани да работим с HUAWEI Browser и да предоставим важните новини от проверени източници с огромен набор от категории. Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат качествена журналистика и в същото време да помогнем на издателите ни да привлекат повече трафик и приходи”, казва Йохан Отелиус, Изпълнителен директор и основател на приложението SQUID.

Приложението SQUID предоставя новинарско съдържание на потребителите на мобилни телефони HUAWEI на 33 различни езика, в повечето страни от Европа и Латинска Америка. Целта на SQUID е да даде на “милениалите” лесен достъп до интересни и подходящи новини от достоверни източници.

За потребителите на HUAWEI можете да изтеглите HUAWEI Browser от тук

За всички потребители на Android мобилни устройстава можете да изтеглете Petal Browser от тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови