Nokia 2.3 – новият бюджетен смартфон предлаган от VIVACOM

OFFNews Последна промяна на 20 януари 2020 в 15:51 1773 0

Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-новия модел от среден клас Nokia 2.3. Смартфонът е отличен избор за ценителите на марката и може да бъде закупен на цена от 7.98 лв. на месец с план Smart L+, както в магазинната мрежа на VIVACOM така и онлайн на сайта на телекома. 

Nokia 2.3 разполага с 6.2-инчов Full HD+ дисплей осигуряващ по-добра четимост и видимост на детайлите.

Моделът ще зарадва и любителите на фотографията с режима си за нощни снимки, който наслагва експозицията и слива изображението дори при слаба осветеност. Смартфонът разполага с двойна основна камера 13 МР + 2 МР, а в портретен режим фонът се размива, за да изпъкне фокусът. Селфи камерата на Nokia 2.3 е с 5 МР сензор.

Устройството има адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект, която издържа до 2 дни с едно зареждане. Друга специфика на Nokia 2.3 е биометричното лицево разпознаване, което отключва телефона само с един поглед.

Моделът е с операционна система Android 9, но е подготвен за Android 10, който ще внесе нови подобрения, като функцията Dark тема, редуцираща ярката светлина на екрана, която уморява очите, както и подобрена поверителност, новини, стил и навигация. Nokia 2.3 има 3D нано-текстурно покритие и се предлага в цветовете Charcoal, Sand и Green.