„Кока-Кола ХБК България“ за значението на качествената мрежа в бизнеса

OFFNews 27 ноември 2020 в 15:45 2516 0

„Кока-Кола ХБК България“ e стратегически бутилиращ партньор на The Coca-Cola Company и ориентиран към растежа бизнес с потребителски опаковани стоки. Компанията започва дейността си в България през 1992 г. и оттогава е един от водещите инвеститори в местната икономика.

В страната ни имат два производствени центъра – в Костинброд и Банкя, както и 6 дистрибуционни центъра, чиито служители се грижат за производството и разпространението на богатото портфолиото от напитки.

За безпроблемната свързаност в бизнеса, компанията разчита на своя бизнес партньор - Теленор. Телекомуникационната компания печели доверието им с отворената комуникация, големия набор от услуги и не на последно място с изгодните условия, които предлага.

Не по-малко важен фактор както за бизнеса, така и за обикновения потребител, е предоставянето на надеждна мрежа.

“Мрежата на Теленор е от изключително значение за нас. Нашите търговски представители трябва да са в непрекъснат контакт с нашите клиенти, за което е необходима бърза и стабилна мобилна мрежа.”, споделя Мениджър ИТ услуги на „Кока-Кола ХБК България“ Христо Жатов.

Теленор е наясно с това и за трети пореден път го доказва с отличие за качеството на мрежата си със сертификат Best in Test от umlaut.

По повод непредвидените обстоятелства през 2020 г., които наложиха работа от дома, Жатов коментира: “Работата от вкъщи се оказва предизвикателство особено по отношение на скоростта на интернет връзката. Ежедневното участие в конферентни разговори изисква добро покритие и висока скорост на мобилната връзка.”

Работният му ден е изключително динамичен и той разказва за “напечените” моменти, в които по време на служебно пътуване мрежата е изиграла изключително важна роля. “Спираш по средата на пътя, отваряш лаптопа и благодарение на мобилния интернет успяваш да „спасиш“ положението.”

Не на последно място, мениджърът ИТ услуги на „Кока-Кола ХБК България“ разказва за едно бизнес решение на компанията, което е станало по-ефикасно чрез услугите на Теленор.

“За нашите директни доставки от години използваме така наречената „интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност“ за връзка с НАП. Тази система изисква постоянна свързаност към интернет и за нея е важно мрежата да е стабилна и бърза.”

През тази необичайна година, определено се затвърди огромното значение на добрата свързаност, не само за бизнеса, а и като цяло за живота.

А Теленор осигурява по-добра мрежа всеки ден, защото е важна за всички!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!