Изкуството оживява у дома с новата селекция в Marquee TV

OFFNews 24 юни 2024 в 19:43 540 0

Изкуството оживява у дома с новата селекция в Marquee TV
Изкуството оживява у дома с новата селекция в Marquee TV.

Превърнете вашия хол в истинска сцена на изкуството с най-новата селекция „Изкуството у дома“ в EON Видеотека на Vivacom. Тя ще ви потопи в магията на изкуството и ще ви накара да се почувствате като част от него от комфорта на собствения си дом.

Новата селекция от 12 локализирани документални филма включва невиждани кадри зад сцената и интригуващи интервюта с някои от най-великите артисти на нашето време. Вдъхновяващите филмови поредици са част от ексклузивния каталог Marquee TV в EON Видеотека.

Музикалните икони и техните истории

Сред заглавията, включени в селекцията, е филмът „Ейми Уайнхаус: Други гласове“, който показва живота и творчеството на емблематичната певица. А за привържениците на джаз музиката, „Грегъри Портър: Не забравяй музиката си“ предлага вдъхновение и мотивация. Заглавието „Извън клетката: Една година с Джон Кейдж“ пренася зрителите в света на авангардната музика и философия.

Изкуство, което докосва душата

Филмовите заглавия в селекцията разкриват и историите на някои от най-вдъхновяващите художници, артисти и актьори. „Фрида Кало: Иконата“ разказва за живота и борбите на тази изключителна мексиканска художничка, а разказът за Марина Абрамович със сигурност ще ви развълнува с нейния уникален подход към изкуството.

Невероятни изживявания от сцената и отвъд

Селекцията включва и „Да докоснеш небето“, който ще ви запознае с невероятните артисти от „Cirque Du Soleil“ и „Ораторията“, проследяващ в детайл корените на оперното изкуство в Ню Йорк.

Пътешествие из културните богатства – без да напускате дома си

С над 500 заглавия каталогът Marquee TV в EON Видеотека се превръща в източник на вдъхновение и културно обогатяване. От най-големите световни оперни сцени до интригуващите театрални представления, каталога е специално създаден за истинските ценители на изкуството. Всички абонати на EON FULL и EON PREMIUM могат да се потопят в това богатство без допълнително заплащане. А всички останали, които също се интересуват от световните сценични изкуства, могат да заявят Marquee TV като допълнителна услуга срещу месечен абонамент от 16.99 лв.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За политиката