Иновативният детски таблет Prestigio SmartKids Pro вече е във Vivacom

Таблетът е оптимизиран за образователни цели, а при неговото създаване са взети предвид принципи от педагогическата методиката Монтесори

OFFNews 21 април 2022 в 18:21 1780 0

Vivacom предлага иновативния детски таблет Prestigio SmartKids Pro, насочен към деца на възраст между 8 и 12 години. Устройството е подходящо както за обучение, така и за видеоигри и други развлекателни дейности. Оптимизирано е също за комуникация чрез месинджър и търсене на информация в интернет.

Prestigio SmartKids Pro се откроява с голям 10.1-инчов IPS дисплей и забавен дизайн в топли цветове. Всички елементи са направени ергономично и безопасно за деца. Корпусът му е подсилен и е устойчив на удари. Друга важна за подрастващите функция е родителският контрол, който включва възможност за избор на приложения, уебсайтове и файлове, подходящи за деца, както и опция за ограничение на използването му във времето.

Разполага с две камери – предна 0,3 MP и задна 2 MP, както и с говорители, разположени отпред. Процесорът му 8-ядрен, предлага се с 3 GB оперативна и 32 GB вътрешна памет. Работи с операционна система Android 11. Има мощна батерия, вградена поставка, както и USB Type-C порт.

Таблетът е оптимизиран за образователни цели. Той разполага с предварително инсталирано приложение за детско обучение и развитие iWawa. Освен това при неговото създаване са взети предвид важни принципи от педагогическата методиката Монтесори, включително способността детето да се развива независимо, да учи чрез игра, да взима решения, развитието на въображението и т.н. Таблетът разполага с множество възможности за достъпване и съхранява на образователно съдържание и приложения, както и за комуникация с учители.

Prestigio SmartKids Pro идва в комплект с микрофибърна кърпичка и протектор за дисплей. При закупуване от онлайн магазина на телекома цената е 8,98 лв. на месец на изплащане за 24 месеца, в комбинация с мобилен план за данни с план i-Traffic L+.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови