Гледаме Световното по футбол през телефона и таблета

OFFNews 02 юни 2014 в 12:57 3703 0

От днес новите и настоящи клиенти на Мтел, които се абонират за пакет цифрова телевизия и интернет, ще гледат телевизия безплатно и на мобилните си устройства – таблет, смартфон или лаптоп.

Така клиентите, които се абонират за пакет цифрова телевизия и интернет, ще могат да гледат всички мачове от Световното първенство по футбол на мобилните си устройства.

Могат да бъдат гледани до 17 телевизионни канала едновременно на различни устройства.

Специалната функционалност на цифровата телевизия на телекома, която позволява гледането през мобилни устройства, ще бъде безплатна до края на годината. От тази възможност могат да се възползват както нови, така и настоящите клиенти на цифрова телевизия и интернет от телекома.

Цените за настоящи клиенти на гласова услуга, които искат да станат клиенти и на цифровата телевизия и интернета от оператора са съответно 14,90 лева, 23,90 лева или 27,90 лева.

Новите клиенти могат да избират от пакети, включващи интернет със скорост 30 Mbps в комбинация с над 45, 115 и 160 телевизионни програми. Цените на пакетите са съответно 19,90 лева, 28,90 лeвa и 32,90 лева месечно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!