Елегантният Samsung Galaxy A30s e новото попълнение в магазините на VIVACOM

OFFNews 11 октомври 2019 в 16:09 2403 0

Samsung Galaxy A30s вече е наличен в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на цена от 15.98 лв. на месец с план SMART XL. Смартфонът има елегантен и модерен дизайн, и се предлага в зелен, бял и черен цвят. 

Samsung Galaxy A30s използва зашеметяващия Super AMOLED 6,4-инчов Инфинити HD+ дисплей от край до край, със съотношение 19.5:9, който осигурява оптимално изживяване на картината.

Моделът идва с три камери на гърба - 25 МР основна камера, която прави снимките по-ясни и ярки, независимо дали е ден или нощ, 5 MP камера, придаваща дълбочина на кадрите с функция „Фокус на живо“, за по-голямо открояване на обектите и 8 МР ултра широкоъгълен обектив, събиращ в изображението, видяното от човешкото око.

За любителите на селфитата, устройството разполага с 16 МP селфи камера с вградено разнообразие от филтри за промяна на цвета и ефектите на снимката. Beauty ефектът автоматично подобрява тона на кожата, а селфи фокусът, кара лицето да изпъкне и да се фокусира на снимката.

Samsung Galaxy A30s е с процесор Exynos 7904 (2x1.8 GHz + 6x1.6 Ghz) и батерия с капацитет 4000 mAh, което го прави много подходящ за продължително гледане на видео или играене на игри. Моделът разполага с 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, както и със слот за MicroSD карта до 512 GB.

Устройството има сензор за пръстов отпечатък, вграден в дисплея, което осигурява по-голяма сигурност и по-лесно използване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови