Тръмп прие официално номинацията за нов мандат, обеща рекордно благоденствие на САЩ

OFFNews 28 август 2020 в 07:47 1703 0

Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент и заяви, че изборите на 3 ноември са най-важните в историята на САЩ. 

Заставам пред вас, горд с изключителния напредък, който постигнахме заедно през последните невероятни години, изпълнен с увереност в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през следващите четири години, заяви Тръмп. По думите му евентуална победа на Байдън само ще влоши кризите, пред които е изправена страната.
 
Байдън не е спасителят на американската душа. Той е разрушител на американски работни места и - ако получи възможност, ще бъде разрушителят на величието на Америка. Байдън ще прехвърли американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е "Произведено в Китай, а моят е "Произведено в САЩ“, каза Тръмп.

Никога досега избирателите не са били изправени пред по-ясен избор между две партии, две визии, две философии или две програми за действие, заяви още Доналд Тръмп. Той обеща, че страната му ще се радва на "рекордно благоденствие", ако той бъде  преизбран. И обеща дори победа над епидемията от COVID-19. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови