Сръбският патриарх: Кончита Вурст е виновна за наводненията

OFFNews Последна промяна на 23 май 2014 в 10:42 12501 19

Кончита Вурст
Кончита Вурст

"Победителката в конкурса на Евровизия Кончита Вурст е виновна за наводненията на Балканите, които убиха 50 души. Природните бедствия са пратени от Бог като наказание за Европа."

Това твърди главата на Сръбската православна църква патриарх Ириней, цитиран от The Economist.

Ириней Сръбски използва наводненията, за да нападне освен Кончита Вурст и всички лесбийки, гейове и трансексуални в Сърбия. Той добави, че Бог иска по библейски начин да изчисти Сърбия от греховете.

Сръбският mитрополит Амфилохий от своя страна заяви, че наводненията не са случайност, а по-скоро предупреждение. По негова заръка хората трябва да се отрекат от Кончина и да забравят образа й, който напомня този на Иисус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.05 2014 в 14:50

Интересно защо бедствията са все в териториите на Путиновия вилает
Сърбия и гърция

Да не би да е защото превърнаха православието в тоалетна хартия на руския национализъм

24.05 2014 в 07:39

Едно време тея не са ги горели на клади, а заедно с джуджета, русалки, маймуни и други странни същества са ги развозвали по градовете и са ги показвали за пари. Явлението е било по-масово от сега. Сега просто ги показват за пари по телевизията, че и пеят, като Азис и Филип Киркоров. Нищо ново. Как пък точно Кончита му бръкна на Бог в морала. А не му ли бръкна като Киркоров по Цветница затвори цяла църква в центъра на Москва да кръщава детето си от сурогатна майка.

23.05 2014 в 22:24

дедо попе,как се разделиха Чехия и Словакия,какво ставаше по време на процеса на самоопределяне на народите на бивша Югославия!?А, ако товае Божието възмездие?..Народът ви длъжен ли е да изкупува греховете на бандата на Милошевич,който се ползваше с подкрепата и на руския началник -поп,който и за украинските събитя,казвал ,че Бог така бил решил ...

23.05 2014 в 19:16

Еми може и да е прав сръбският патриарх. Едно време такива са ги горели на клади. Може и да е свързано с наводненията. Природата търси свой начин да коригира тези недоразумения. И в Библията пише каква е била съдбата на Содом и Гомор. Това ги очаква и еврогейците, ако не се вслушат в подобно предупреждение от небето.

23.05 2014 в 15:49

Я се стегнете всичките бе хора голяма работа , че спечелила Евровизия !!! Тя донесала бедставията я стига с вашите
суеверия и стига сте се вкарвали във филми ! Такава иска да бъде и така ще си остане така са е родила и такава иска да бъде никой не може да казва на някой какъв да бъде или т.н
Бил ми митрополит хахахах смешка Защо ? Ако бяха спечелили те какво нямаше да е така нали ? Това сте вВие хора без акъл да не говоря повече айде ....... !!!!!!!!!!!!!!

23.05 2014 в 15:46

Тоя е някъв слабоумен християнин обаче! Сигурен съм, че Бог е фен на Евровизия и тя е много по-важна за него от 50 живота. Все пак всички умрели са гледали и са гласували...

Религията е такава отрова за мозъка, че няма на къде.

23.05 2014 в 14:25

Ех, всемогъщия всезнаещ бог можеше да цапне Австрия с наводнения, ама то с годините поостарял нашия бог и мерника му е крив. Той сръбския патриарх ги знае тия неща. Как мислите той знае причината за нечие божие действие? Те си говорят всяка сряда.

23.05 2014 в 14:23

Даже не е смешно.

Една сръбска мома, отишла да се изповяда.

- дедо попе бях с едно момче, то ме целуна, к'во даваш?
- 3 дена пости, и 4 дена молитви!!

- дедо попе, момчето ме фана за гъзо, к'во даваш?
- 10 дена пости и 10 дена молитви.

- дедо попе, момчето иска да му джвакам курецо, к'во даваш?
- за джавак курец, давам 50 марки, уф по новому 50 евро.

23.05 2014 в 13:56

09 - и по-голяма гнусотия има - поп-мутра дс доносник - основно такива си ги имаме. читавите ги разтреляха и пратиха по лагери около 44-та. "Клаха както турчин не е клал" или нещо такова

23.05 2014 в 13:52

Тези да не са роднини с Николай Пловдивски?