Русия внесе в ООН „цинична“ резолюция за Украйна

OFFNews Последна промяна на 03 юни 2014 в 07:25 6735 17

ООН

Русия внесе в Съвета за сигурност на ООН резолюция, която според представители цели да спре насилието в Източна Украйна.

Документът, дълъг една страница, е съдържал мерки за кризата в Източна Украйна. Според руските представители в ООН целите, заложени в резолюцията, са прекратяване на насилието в източните украински области и осигуряване на достъп за хуманитарните представители.

15-те членове на Съвета за сигурност обсъдиха документа при закрити врата.

След края на срещата никой не пожела да коментира в подробности документа. Руският представител коментира само, че резолюцията е била наречена „цинична“ и „неморална“ от останалите страни.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.06 2014 в 21:04

Не.

03.06 2014 в 16:31

До 14-ия русофилистик: Ей мужик, тия анаЛизи ще ги пишеш в сайта на помияра Сашко Симов, не тука! Болни мозъци и българофоби сте всички вие - гъзолизците на Путин и путинизма!

03.06 2014 в 13:51

Съгласен съм с Алекс, че: "...при едни бомбардировки срещу фашисткото правителство в Киев ще загинат и много невинни хора, ще има и много разрушена инфраструктура и т.н., а това ще настрои срещу Русия и обикновените хора в Украйна, повечето от които имат Русия за братски народ. Затова и Путин се въздържа от военна намеса."

Явно затова Россия внася тази резолюция, да се урегулира конфликта по мирен път. Обаче западняците явно не искат. Решили са да заграбят Украйна и да я превърнат в полуколония, както направиха с България. Четвъртия хилядолетен Райх at its best.

03.06 2014 в 13:30

алекс(андер),дорогий,със бивши шофьори на съвеЦкото посолство не разговарям.слепотата на путя ,явно е заразна болест за всичката комунистическа пасмина.подскоците върху -уя на света,които правят такива продажници като теб ,само подсказват за нервите ,които ви тресат.-уре,не си ли задаваш въпроса ЗАЩО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СА НАРЕКЛИ РЕЗОЛЮЦИЯТА ЦИНИЧНА!?кой в света подкрепи действията на путя?сев.корея ,казваш...АМИ НЕ,НЕ И НЕ!а какво ще се случи в бъдеще, пак ще си говорим.сега те оставям да сънуваш мокрите си политически сънища.ПО-БЕДА будеть за вами...

03.06 2014 в 13:10

Истерията на САЩ е разбираема. От своя гледна точка в Украйна те правеха всичко правилно. Корумпираха лидерите, превърнаха парите в идеология, преустроиха армията и органите за сигурност според свойте си нужди, отгледаха неонацистки главорези. С една дума, американците последователно реализираха крупна и обезпечена с ресурси и хора операция, която, според всички техни закони, нямаше право на провал. Значи, САЩ бяха длъжни да победят, а Русия беше длъжна да загуби. След това Крим трябваше да стане новият непотопяем американски самолетоносач до входа на Русия, която оттук нататък губеше възможност за суверенна политика. Американците бяха уверени до такава степен в своя успех, че изпратиха ремонтни части за реконструкцията на необходимата им инфраструктура в Крим, за строителството на болници и училища за американските военнослужещи и техните семейства, които трябваше да се появят в Крим през това лято. Това по света не се знаеше, но в Москва добре знаеха за какво става дума. По-нататък нещата са известни. Москва се намеси в точното време и подготвяният от години американски план в Крим и Украйна просто беше разрушен. От този момент САЩ, ЕС и Израел започнаха от своя страна да правят всичко неправилно. Избраха най-кървавия вариант с цел да принудят Русия да нахлуе в Украйна и тя да се превърне в бойното поле на 21 век. За Запада е жизнено необходимо Русия да бъде въвлечена във война с Украйна. За тях това е въпрос на живот и смърт. Но в тази война Западът залага на пълното поражение и унищожение на Украйна от Русия, след което десетилетия НПО-шерпите ще се пишат за "зверствата на руските окупатори" и за "жертвите на руския империализъм". Цяла Украйна ще се превърне в бойно поле на кървава гражданска война и партизански действия, след което те ще се прехвърлят в Русия заедно с кръвта и разрушенията. С убийствата в Одеса и Донецка област Западът иска да подмами Русия да влезе в украинския капан. Западът стартира войната срещу Русия. Сега на ход е Русия. За да бъде доказана старата максима, че "Русия никога не започва войните, тя просто ги завършва". Така, че драги НПО-шерпи, мислете отсега за личните си биографий на какви опорни точки ще се позовавате един ден....защото Москва хич не вярва на сълзи)))

03.06 2014 в 10:35

Вуйчоооооооо, като прочетох набързо какви лайна си изсрал, жалкия и неадекватен не знам кой е, ама със сигурност не е Путин :)Военен съюз, оглавяван от Полша ...... неизгоден договор с Китай ... и за бисера на бисерите - Украйна се стабилизира :) Човек, наистина, спри наркотиците не е хубаво още от толкова рано да се подкараш.

03.06 2014 в 10:31

Абе, а, на каква дрога си. Какви парченца от Грузия? Запознат ли си с конфликта там, Осетия и Абхазия са автономни области още от създаването на Грузия. Това че Наакашвили реши да потъпка автономията си е негов проблем. Чак когато грузинската армия започна да стреля по Цхинвали, тогава се намеси Русия. И след края на конфликта бяха създадени две НЕЗАВИСИМИ държави, а не бяха присъединени територии към Русия. А за Крим, който е прехвърлен в територията на Украйна по икономически съображения по времето на СССР няма какво да говорим. Отделен въпрос, че почти 100% от населението искаше да се върне в Русия.

03.06 2014 в 10:25

ЕДИНСТВЕНО В ИМЕТО НА ЗАПАЗВАНЕ НА ВЛАСТТА И ТРУПАНЕ НА ЛИЧНО БОГАТСТВО И ТАКОВА ЗА ОЛИГАРСИТЕ В РУСИЯ ,путя направи историческа грешка от която щетите са вече налице,а последствията -убийствени.тоталната изолация,отливът на капитали,новата енерго - стратегия на Европа,приближаването на НАТО на изток,военният съюз оглавяван от Полша,нервният и неизгоден договор с Китай,проблемите с" Южния",пълзящата изолация от специални и военни доставки и ноу-хау,срива на рублата и борсата ,постепенната стабилизация на Украйна и твърдата и подкрепа от Запада,големите финансови разходи за Кримската инвазия и поддръжката на сепаратистите и.пр. считам ,че са достатъчно показателни аргументи.какво си мисли и пропагандира путя има единствено значение за промиване на блядските мозъци.то не е действителното.това той го знае ,затова става все по-жалък и неадекватен.

03.06 2014 в 10:09

Путлер ще става все по-авлчен за територии. Апетита идва с яденето. То и Хитлер е започнал с една малка австрия ама после доста са му пораснали амбициите. И путлер така вдига залога. Първо парченца от грузия, после парченца от Украйна, да има как и цялата украйна би взел... А дълбоко в сибирската си алчна душица се нада да прибере целия ЕС в евразия. После разправят че в киев били фашисти. Ми че то путя следва стриктно стъпките на национал-социалиста Хитлер. Ама с тая разлица че икономиката на путя се движи не от работливи германци, а от пияни рашки.