Разузнавач №1 на Украйна: преломът във войната ще дойде през август

36-годишният Кирило Буданов твърди, че руската сила е мит

OFFNews 14 май 2022 в 08:55 20308 20

Ген. майор Кирило Буданов

Снимка ГУР на МО

Авторът на интервюто припомня, че ген. майор Кирило Буданов с точност е предвидил датата на руското нахлуване в Украйна

Повратната точка във войната ще настъпи през втората половина на август. Да го кажем така, по-голямата част от активните бойни действия ще завърши до края на тази година.“ – това заяви в интервю за Sky News ръководителят на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството на отбраната на Украйна генерал-майор Кирило Буданов.

„Като резултат в тази война ние ще излезем на нашите административни граници, които сме изгубили за момента и напълно ще възстановим украинската власт над всички наши територии, в това число Крим и Донбас. Това ще е дълъг път към украинската победа, но украинската победа е сигурна.“ – казва разузнавач номер 1 на Украйна.

Доминик Уагхорн от Sky News припомня, че в навечерието на войната в Украйна Буданов точно е предвидил кога ще се случи руското нахлуване, в същото време, когато публично членове на правителството са били скептично настроени към такава хипотеза. Журналистът отбелязва още личните си впечатления от събеседника: „не показва много емоции, като се усмихна само веднъж, когато каза на английски „Аз съм оптимист“.

Буданов коментира тактиката на водене на войната от Русия и казва, че според него, тя не се е променила. Въпреки изместването на фокуса на Изток от Украйна – Русия търпи „огромни“ загуби.

"Ние знаем всичко за нашия враг. Знаем за техните планове почти в същия момент, в който ги правят." - увери генерал-майорът. "Европа вижда голяма заплаха в Русия. Те се страхуват от нейната агресия. Ние се борим срещу Русия в продължение на осем години и можем да кажем, че широко рекламираната руска сила е мит. Не е толкова силна. Това е орда от мъже с оръжие."

36-годишният ръководител на военното разузнаване на Украйна, твърди че "в Русия вече се извършва преврат за свалянето на Владимир Путин , а руският лидер е тежко болен от рак".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2073

22

Johnny B Goode

15.05 2022 в 01:54

Специялно за "Един" :

- Сеня, как е при вас в Одеса?
- Как да е, руснаците воюват с НАТО.
- Има ли загуби?
- Има, руснаците загубиха няколкостотин самолета, няколко хиляди танка и БМП, прилично количество жива сила включително генерали, крайцера Москва...
- А, НАТО?
- Няма да повярваш, НАТО още не е дошло.

-5910

21

Един

15.05 2022 в 00:29

Войната е между Русия и Нато, нека не се заблуждаваме. Украинската техника отдавна изгоря, сега единствено разчитат на ленд лиз и демилитаризацията на Полша и Германия и ръждиви помощи от страни като България. Цялата военна промишленост е унищожена, жп инфраструктурата е под удари, рафинериите, връзките с Молдова и Полша. Помощите са в размер може би три, четири пъти повече от военния бюджет на Русия. Вече няма достъп до Азовско море, скоро и до Черно няма да има. Обявена е пета мобилизация и на фронта се изпраща дори необучените територялна отбрана, като бесарабческото българче кпето го убиха там. Единствената причина да се бави Русия е градената 8 години защитна линия в Донбасс и това, че се крият зад цивилно население.

75

20

230 млрд баксов

14.05 2022 в 21:45

Cipolino
14.05 2022 в 19:07

.....ще бъдат подгонени по политически причини и ще ви се търси отговорност, като след 09.09.1944 година !

А ето не фашизм?

2073

19

Johnny B Goode

14.05 2022 в 20:25

Чиполинчо, в твоето сърце никой няма да победи Русия.
Айде, ще се видим на Народния съд дето си ми го обещал.
Ще нося бутилка водка под мишницата за да ме познаеш.

-60

18

офф бее

14.05 2022 в 19:32

Троловете, много се възпалихте нещо... Народен съд, политически причини... ООЙЙЙ, я си виж календарчето ве, мурзилка!

А тоя с кой живее ич ми не дреме. Важното е, че върши повече работа от пенсиите с напиканите гащи в нашето пробито "разузнаване"

2115

16

Тролов

14.05 2022 в 18:53

Този нежен разузнавач Кирило, живее от няколко години с грузинския предприемач Олександър Гогилашвили, в частно имение с охрана, според украинските СМИ. Зеленски го назначава за шеф на военното разузнаване и го прави генерал спешно, по настояване на Коломойски. Ама щом се обичат младите, да се вземат!

2073

15

Johnny B Goode

14.05 2022 в 16:12

Ордер4е, прав си брато. Няма Украинска армия.
Всичките руските изгорели танкове са атакувани от генно модифицирани американски комари. Корабчетата дето потънаха се оказа, че са се блъснали в бойни медузи внесено от Англия. А в района на Чернобаевка е задействана системата ХАРП. А сателитите на Мъск са настроени да избиват руснаци.

Не мога само да си обясня във фабриката за тролове откъде ви намират такива кретени.

-240

14

редовно четящ

14.05 2022 в 14:26

Някой трол може да получи сърдечен пристъп от преработване. Подобни новини ги стряскат неимоверно!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика