Пропагандистката Симонян рони сълзи: Днес загубихме информационната битка

Шефката на Раша Тудей написа многозначителен коментар: "Срамно е. Но може да се поправи. В бъдеще."

OFFNews 22 септември 2022 в 16:23 12904 9

Маргарита Симонян
Пропагандистката Маргарита Симонян.

Пропагандистката на режима в Кремъл Маргарита Симонян, която управлява пропутинския официоз Раша Тудей, публикува в Телеграм няколко публикации, в които ясно личат огорчението и отчаянието ѝ от връщането на командирите на полка Азов в Украйна.

Тя страда и че разменените руски войници не са получили подобаващо посрещане, че никой не ги е чакал със знамена и цветя. И се ядосва, че руските медии са научили за случващото се от западните средства за масово осведомяване. Симонян, която е един от най-кресливите гласове как Украйна трябва да бъде унищожена, дори си позволява многозначителна критика:

"Да. Срамно е. Но може да се поправи. В бъдеще", пише тя.

Според Симонян днес, връщайки бойците от полка Азов, Русия е загубила информационната битка. 

Ето и цялата публикация на шефката на Раша Тудей:

Много е странно, когато руските герои са посрещнати по този начин. Празно летище, без знамена, без цветя. Да не говорим за хората, които ви посрещат.

Жалко е, че научаваме за случващото се отново някъде на Запад. Да. Срамно е. Но може да се поправи. В бъдеще. Предполагам, че размяната е преминала през трудни преговори при закрити врата. И се страхуваха да не провалят размяната. И тогава, да, бюрократичната машина затъна на неподходящото място в неподходящото време.

Но това не е толкова важно. Разбира се, трябва да се направят изводи. Но по-важното е, че нашите руски герои са си у дома. Те са преминали през плен с всичките му жестоки подробности и отново са тук. В родината им.

Защо нацистите са изпратени там? Доколкото знам, те не ни предават нашите пилоти (а имаме такива) в замяна на някой друг, освен на командирите на "Азов". Защо бяха върнати командирите на Азов? Тук не знам. Надявам се, че си е струвало.

Но това, което е важно, казвала съм го много пъти и ще го кажа отново: Съвременната война не е само фронтовата линия. Това до голяма степен е информационна война. Война, в която целта е психиката на врага, и то не само на военните, но и на цивилните, на домашния фронт. Това не беше моя идея. Психологическите операции и информационната война са част от концепцията на НАТО.

Е, ето ви. Информационната битка беше загубена днес. Зеленски със сигурност ще заяви (или вече го е направил?) - Обещах да ви спася, изпълних го. Победата обаче се дължи на поредица от спечелени битки. Трябва най-накрая да спрем да правим грешки в информационния фронт.

А на руските герои, войници и офицери - слава и чест.
Добре дошли обратно в родината, мъже!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2805

9

Едър Вредител

24.09 2022 в 03:06

Тая пача и мъжа и имаг 100 тици милиони наскубани от жуже сигурно поне 100 милиона евра имат скрити на запад или в офшорки

1780

8

Какви знамена, повечето от тези "пленени герои" се предадоха по сра ни и с надеждата никога повече кракът им да не стъпи обратно в Русия.
Най-вероятно от летището - директно в ареста за разпит и от там в найлонов чувал обратно в деревне.

6386

7

Zlatko

22.09 2022 в 20:39

“Много е странно, когато руските герои са посрещнати по този начин. Празно летище, без знамена, без цветя”.
Тая патка от небето ли пада? Това се очакваше и чака хиляди руснаци участвали във войната. Съдбата им ще е, като на американските ветерани от Виетнам, съветските ветерани от Афганистан. 90% ги чака поствоенен синдром. Путя обърка живота на милиони и украинци и руснаци. Тази Z-та, щом толкова страда, да се обърне към Путя, ама рискува да я прати на азерските войници.

10298

6

AntiZ

22.09 2022 в 18:24

В момента цялата руска пропаганда се извършва от агресивни арменци - Симонян, Кеосаян, Бабаян, Кургинян, Габрелян, Степанян, Галустян, Андресян, Мартиросян и др. И всичките тези изроди гък не смеят да кажат за кървавата каша на арменско-азербайджанската граница, тъй като все още не разбират позицията на фюрера.

12078

5

edin slep

22.09 2022 в 16:43

Колко ли руски момчета и не искат да се връщат в Мордор преди края на войната. Някои от тях сигурно и живеят в разкош спрямо родната полу-землянка или дървена къщичка в Сибир с външна тоалетна.

2073

4

Johnny B Goode

22.09 2022 в 16:38

Всичките битки ги загубихте, но не сте разбрали още.

345

3

Джендо Джедев

22.09 2022 в 16:35

"Своих не бросаем!", а?

-8580

2

Симонян е бивша имигрантка в Щатите комплексирана от малоценност и върната назад за да прави пропаганда. Женичката чува странни гласове и си сменя мнението по няколко пъти на ден. Трагедия!

22548

1

dolivo

22.09 2022 в 16:29

хахаха, дива слива хахаха
 
X

Да помогнем на украинските деца!