Полицаят-отмъстител от САЩ вероятно е мъртъв (видео)

Елица Мартинова 13 февруари 2013 в 08:17 1877 0

Кристофър Дорнър
Кристофър Дорнър

Експолицаят от Калифорния, който предприе кървава вендета срещу своите колеги, e мъртъв, съобщиха американски медии.

Предполага се, че тялото на 33-годишния Кристофър Дорнър е изпепелено в опожарена планинска хижа, където убиецът се е укривал.

От полицията в Ел Ей обаче уточняват, че все още нямат идентифициран труп, тъй като на мястото на пожара е прекалено горещо, за да влезе техен екип.

 Във вторник Дорнър е засечен в планинската местност „Биг Беър“ и бе обграден. Тъй като 33-годишният мъж се считаше за изключително опасен, в акцията се включиха над 200 полицаи. Започна гонка със стрелба, в която загина и един служител на реда, а друг бе ранен. Докато течеше преследването, мъжът бе следен от безпилотни самолети за наблюдение. Накрая Дорнър успя да се барикадира в хижата, която бе запалена.

Полицаи твърдят, че когато са запалили къщата, отвътре се чул единичен изстрел.

Кървавият екшън около Дорнър започна миналия четвъртък, когато експолицаят застреля дъщерята на свой колега и приятеля й. След двойното убийство той уби полицай и рани друг служител на реда, а после се укри. Кървавата вендета на Кристофър Дорнър, отнела живота на трима души, бе вдигнала на крак полицията в няколко съседни щата.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови