Окончателно решение за Гърция до края на седмицата

OFFNews Последна промяна на 23 юни 2015 в 07:49 2156 6

Окончателното споразумение на кредиторите с Гърция ще бъде постигнато към края на тази седмица, каза председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер, предаде РИА Новости.

„Аз съм убеден, че ние ще достигнем окончателно споразумение към края на тази седмица. Просто защото сме длъжни да постигнем споразумение тази седмица. Ние не можем,както се казва във футбола, да бавим играта“, каза Юнкер след срещата на еврогрупата в Брюксел.

Вчера заседанието на еврогрупата относно финансовия дълг и реформите на Гърция приключи след двучасов дебат.

Предложенията, дадени от Атина, ще бъдат разгледани и обсъдени подробно, преди да се приемат или отхвърлят, стана ясно от изказванията на членовете на групата.

Предстои финансовите министри от еврозоната да се срещнат още веднъж през седмицата, за да дискутират въпроса. Засега обаче мнението им за предложените реформи е положително.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2015 в 10:35

Окончателно, засега +35млрд до 2020г.

До петък може окончателно сумата да набъбне. В покера няма лимит. И ЕС не е крупието.
:))))))

А пък едни избори напролет следващата година в Гърция направо ще е.ат майката на "окончателно-окончателния план".
Дето се казва, окончателно е след като те заровят на 2м под земята. Ма и тогава не е сигуно. Ше вземе да ти ръчка костите некой историчар като Божо и да се снима с тебе с 200г...


Абе няма нищо "окончателно"!

23.06 2015 в 09:56

Това вече ще е ОКОНЧАТЕЛНО или ОКОНЧАТЕЛНО-ОКОНЧАТЕЛНО? Да не се окаже предпоследно-ОКОНЧАТЕЛНО?

23.06 2015 в 08:56

Ганьо Балкански, като си толкова омерзен запали се бе!... Или чакаш нареждане от Москва.

23.06 2015 в 08:50

"Еми защо не ни помагат на нас бе?"

Защото си избирате такива, които обичат най-вече сами да си помагат, за ваша сметка.

Каквито си ги изберете, такива ще преговарят. Ако са неуки комплексари, свикнали след членството в БКП на сервилничене и умилкване, както са се държали с товарищите, така ще се държат и с геносетата, и с мистърите.

Балкани, тва е положението.

23.06 2015 в 08:26

Абе offNews Вие нямате ли по-надеждни източници - РИА Новости.

Не Вче нещо ама това звучи смехотворно и тъжно.

Тоя сайт Запада с невероятна скорост. За новините от Русия ще взимате информация от Нигерийската информационна агенция ли?

23.06 2015 в 08:20

Баси, това "Окончателно решение" много зловещо звучи бе! Аре по-ведро ШОРОШОИДИТЕ. Нищо толкова фатално не се е случило.

Западняците се били загрижили как да помогнат на византийците, които са на светлинни години пред българите по ЖИЗНЕН СТАНДАРТ. Еми защо не ни помагат на нас бе?

Нали затова се набутахме в Еврогейския съюз и педероатлантическия пакт - за да достигнем някакво имагинерно средноевропейско ЖИЗНЕНО РАВНИЩЕ? Обаче вместо това получихме само един ГОЛЯМ ЕВРОТЕЙСКО-ПЕДЕРОАТЛАНТИЧЕСКИ *УР, и пак си останахме НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА в Европа. Омерзен съм.