Немцов убит до украински модел (снимки)

OFFNews Последна промяна на 28 февруари 2015 в 11:50 11313 22

Руският опозиционер Борис Немцов е убит в присъствието на украинската манекенка Анна Дурецкая.

Според слухове 23-годишната Дурецкая е била интимната половинка на Немцов, като по време на убийството те са били заедно на разходка в центъра на руската столица.

Манекенката не е пострадала, тя е разпитана от властите.

Немцов бе застрелян в центъра на руската столица, докато се разхождал със свои приятели, дошли от Украйна.

Изстрелите дошли от преминаващ автомобил. Били са шест, четири от тях са улучили жертвата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.03 2015 в 19:39

Гацо каза!
Я бе надничЯрЯ, я ни светнете тука кво му е свястното на еврейчето Борисчо?!?!?, Чекаме да ни светнеш. Щот неговия БОС Елцин (Борис) и той бе най-големия демократ, велик пияница и продажник, разпарчеледосал Русията по заръка на Мриканците. А Борисчо Немцов бе негов слуга в разпарчелодосването и съсипването на Русията. Съсипване ОТВЪТРЕ по заръка на мриканците...
А бе надничЯрЯ, а кажете колко ЕВРА е една манекенка на 23 години на вечер???, Дали е по-малко от 30000 евра на нощ, или е повече а?
И кой е плащал и откъде на Дурацката Мацка от Киева а???
"Rebus sic standibus!" (на български – това е дереджето).
Гацо каза!

02.03 2015 в 02:00

Hit The Road Jack, чупката ! Стой си при хамалите в Подуяне и не мърляй форумите с тъпото си и неграмотно писане. Хем "америка" ти е виновна, хем си Jackk, хем ползваш интернет. Сигурно имаш и JSM - руска марка ли е ? ХОРАТА казват - за мъртвие или добро или нищо. Ти не си човек, ти си лешояд!

01.03 2015 в 17:05

Тази новина ми се вижда напълно безсмислена.
Това дали е бил с украинска, руска или нигерийска манекенка или е бил сам, или е бил в тайландски лейдибой е напълно иррелевантно.

01.03 2015 в 09:57

До ALEX!Няма такъв закон,за задължителни камери в автомобилите!Хората,масово поставят видеорегистратори,заради жестоките санкции,които получават при ПТП!От това се възползват разни алкохолици,наркомани и всякаква друга паплач,която скача върху автомобилите,или рязко дава заден и удря скъп автомомил!Водачите,които преди си плащаха,за да нямат проблеми,с видеорегистратора,доказват невинноста си!А пък като го насочи към ченгето,когато се опитва да изнудва за пари,се получава съвсем друга реакция!

28.02 2015 в 21:02

#01 ГНой Фокс - ПУТИНОФИЛИЯТА И РУСОФИЛИЯТА СА ДИАГНОЗИ!!! Бог да прости г-н Немцов! Едно само трябва да знаете всички вие - руските подлоги, никой диктатор не е бил запомнен с добро от хората, както и никой не е доживял достойни старини, с изключение може би само на ген. Пиночет и генералисимус Франко, които направиха толкова много за народите си, че им бе простено и дори посмъртно заслужиха тяхната почит!

28.02 2015 в 20:24

Одинцова - една от вдовиците: http://www.spletnik.ru/blogs/pro_zvezd/28926_ekaterina_odincova_style

28.02 2015 в 17:18

В Русия по закон всяка кола има камера и постоянно записва. Могат да се видят по интернет множество клипове от странни ситуации заснети от друга кола.
Така че задачата е проста - ако не открият до 3-4 дни физическите извършители - значи не искат. Колкото и да са се подготвили за бягство няма къде толкова да идат - нали е бъкано с полиция.
А на мен лично не ми изглежда Путин да е имал сметка от такова показно убийство насред Москва. Къде по-сигурно е да оплюят Немцов за личния му живот... Но път от друга страна не се знае и колко голяма е параноята на Путин.

28.02 2015 в 15:54

Женен е за Раиса Ахметовна (етническа татарка), имат дъщеря Жанна. Той има още 2 деца от любовницата си журналистката Екатерина Одинцова – син Антон (1995) и дъщеря Дина (2002). Освен това Немцов има дъщеря София (2004) от секретарката си Ирина Корольова, която преди това работи в Администрацията на президента на РФ. Немцов твърди, че не живее със съпругата си Раиса, но няма намерение да се развежда. Има добри отношения с официалната и бившите си граждански жени (съжителки) и се грижи добре за 4-те си деца.

Според публикация на изданието Life News Борис Немцов прекарва Коледните празници на 2012 г. в разкошен хотел в Дубай с момиче на повикване. Според изданието с 25-годишната червенокоска Анастасия Огнева Немцов се е запознал чрез агенцията Escortmodeli. По думите на самия Немцов Огнева е негово момиче, с което той има отношения от 3 години, а не "момиче на повикване".

28.02 2015 в 14:58

Тома ако не знаеш ситуцията в Украйна се следи от шпионски спътници както на САЩ така и на Русия. Точно за това Обама и Путин бяха на едно мнение кой е свалил самолета.

28.02 2015 в 14:52

Кой казваш Немцов бил лидер на партия с 1% избиратели и не бил страшен. Тогава защо прослувутия десен сектор в Украйна е толкова страшен с неговите 0.9%?
Иначе следствието ще установи, че сам е поръчал убийството си като PR акция. Ако не вярвате справка Политковска след дълго разследване се оказа, че сама е поръчала убийството си, за да очерни горкия невинен путя.