Армията на спасението присвоила от бездомници билети за концерт на Пол Маккартни

OFFNews 28 декември 2017 в 16:41 4490 0

Снимка Don Arnold/WireImage

Дъщерята на лидерът на Армията на спасението в Австралия е получила дарени на организацията билети за концерт на легендата на "Бийтълс" Пол Маккартни, предназначени за бездомни хора.

Седемте билета първоначално били дадени на бездомни хора от фен на "Бийтълс", но четири часа преди шоуто на 5 декември двама от притежателите им са ги върнали в офиса на организацията, съобщава "Гардиън".

"Не са могли да присъстват и ги върнаха", заяви Брендън Нетъл - лидер на организацията в Австралия.

"Бяха върнати в последната минута, а един от мениджърите взе решение да ги даде на дъщеря ми", допълва той. "Това абсолютно нямаше нищо общо с мен", категоричен е Нетъл. "Мениджърът е обикалял други бездомни хора и служители на доброволни начала, но не е успял да намери хора за тях, защото е било много късно", обяснява се той.

Армията на спасението ще възстанови на дарилият ги всички седем билета, продължава Нетъл, като добави, че билетите за концерти не са подходящо дарение за бездомни хора.

"Бездомните хора имат нужда от покрив над главата си, а не билети за Пол Паккартни", категоричен е лидерът на Армията на спасението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови