Аерофлот предлага на пътниците си цифрова детоксикация вместо филми и музика по време на полет

OFFNews 01 декември 2022 в 12:11 2708 3

самолет

Снимка Архив

Самолетите на "Аерофлот" вече не предлагат филми.

Пътниците на "Аерофлот" са лишени от възможността да се свържат със стрийминг системите на компанията, за да гледат филми или да слушат музика по време на полет.

Според канала на авиокомпанията в Телеграм услугата е станала недостъпна поради "отказа на чуждестранни доставчици" на самолетите A320/321 и Boeing 737. Авиокомпанията разполага съответно със 100 и 37 такива самолета, което на практика е почти целият флот на "Аерофлот".

От авиокомпанията увериха, че това е временна мярка. "Вече работим по ново решение, което с удоволствие ще ви представим до Нова година!" - се казва в изявление на компанията. Междувременно на пътниците се предлага "декемврийска цифрова детоксикация за времето на полета".

Заради войната в Украйна на руските авиокомпании бяха наложени санкции. В края на февруари Европейският съюз затвори небето за руски самолети, забрани продажбата на самолети, резервни части и оборудване на руски авиокомпании и нареди на лизинговите компании да поискат да върнат самолетите, отдадени на лизинг на руски превозвачи. Така до края на март бяха конфискувани повече от 70 самолета. През август Ройтерс съобщи, че руските авиокомпании, включително "Аерофлот", са започнали да разглобяват самолетите си за части поради недостиг на компоненти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1650

3

ob1

16.02 2023 в 11:59

"Аеропльос" ще предложи и други видове детоксикация:
- хранителна (орките май даже и картошки нямат в ментето си на макдоналдс)
- присъствена (половината пътници няма да ги има - завлачени за чмобики, а повечето от останалите няма да могат да си позволят да пътуват)
- валутна (дали ще искат да им плащат в рубли? Най-много да ги има в тоалетната за бърсане)
- и в крайна сметка полетна (като спрат да летят заради липсващата поддръжка).

910

2

бай Падежко

02.12 2022 в 02:42

По-старите помним, че навремето по телевизията пак ни детоксилираха с Кашпировски. Ефектът беше поразителен - СССР даде фира.) Сега залагам на същото с московската джамхирия. Жайде да е на хаир!

345

1

Джендо Джедев

01.12 2022 в 12:47

Алкашите определено имат нужда от детокс, да. :D След някой и друг месец, като свършат и частите, ще почнат и да карат пътниците да махат с ръце през прозореца, че да литне самолетът. Клета блатна кочина! :D
 
X

Да помогнем на украинските деца!