Срещата на първите дами: коя е по-стилна

ОFFNews 25 август 2017 в 16:25 76871 4

Когато става въпрос за среща между две първи дами, съпоставката между стила им е неизбежна. 

Докато Еманюел Макрон разговаря с Бойко Борисов и Румен Радев, Брижит Макрон бе в компанията на първата ни дама Десислава Радева. 

По време на срещата, първата дама на Франция заложи на типичния френски шик на модната къща Luis Vuitton.

Минималистичната и тъмно синя рокля напълно хармонираше с костюма на съпруга ѝ, а цветните акценти по роклята бяха съобразени с цвета на косата ѝ. 


Снимка: president.bg

Дължината на роклята - над коляното, пък изглежда ще се превърне в запазена марка на г-жа Макрон, която неведнъж показва пристрастие към късите тоалети. Роклята на френската първа дама в момента се продава за 2600 евро на сайта на една от най-известните френски модни марки. 

При срещата в двореца в Балчик Десислава Радева също заложи на световноизвестен моден бранд. Този път тя премести фокуса си от българските модни дизайнери, както направи при срещата с жените на лидерите на НАТО по-рано тази година, а заложи на италианския стил на култовите Dolce&Gabbana.

Роклята ѝ бе в млечно синьо, а големите копчета на роклята носеха усещане за закачка.

Медийна закачка стана и с очевидна прилика на тоалета и с този на Мелания Тръмп, когато първата дама на САЩ и съпругът ѝ бяха домакини на събитие в Белия дом.

Снимка: АР

Тогава г-жа Тръмп заложи на дизайнера Майкъл Корс, който започва да се радва на все по-широка популярност у нас.

Прилика във визията на двете първи дами се наблюдава не само по отношение на тоалетите им, но и в цвета на косите. След като промени цвета си от патладжанено черно до златисто кафяво, първата ни дама все повече се доближи до визията на Мелания Тръмп, бивш модел, която често е сочена за любимка на модните критици. 

Снимка: president.bg / БГНЕС

За разлика от хармонията в тоалетите на Еманюел и Бриджит Макрон, тоалетите на семейство Радеви не бяха съборазени един с друг и вратовръзката на президента крещеше в червено до нежния цвят на роклята на Радева, която може да бъде намерена в луксозните бутици и у нас на цена малко под 3000 лева. 

Откакто стана първа дама, Десислава Радева претърпя еволюция по отношение на стила си и показва, че сериозно се е прицелила в световните модни тенденции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови