Стоичков представи новия треньор на ЦСКА-София

OFFNews 25 август 2016 в 12:35 7738 1

Христо Стоичков представи новия треньор на ЦСКА-София - Едуард Йорданеску.

Румънският специалист наследява на поста Христо Янев, който подаде оставка още след четвъртия кръг на първенството. Той пристигна вчера на стадион "Българска армия" за среща с феновете на клуба, съобщи бТВ. 

За мен е голяма чест да представя част от ръководство и новия старши треньор на ЦСКА. Димитър Пенев остава почетен президент на клуба. Спортен директор ще бъде Пламен Марков. Финансов директор остава Трифон Попов, обяви Стоичков. 

"Треньор ще е една личност, на която се спряхме всички заедно. Говорихме с наши колеги, които са близки до него и неговия баща. Хора като Джика Хаджи и Джика Попеску. Това е човек, чиито идеи са много ясни, знае каква дисциплина да наложи. Когато има дисциплина, има и организация. Знаем, че всяко начало е трудно, но никой не се съмнява във възможностите на Едуард", допълни Стоичков.

38-годишният румънец призова феновете и журналистите да не очакват чудеса от него и допълни, че тимът се нуждае от двама-трима нови играчи. Гледах няколко мача. За мен беше много важно да видя потенциала на футболистите и потенциала им като тим. Трябва да вдигнем нивото на отбора, заяви Едуард Йорданеску. Той обеща отборът да излиза във всеки мач за победа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!