Лудогорец посреща Валенсия пред 40 000 зрители, пускат допълнителни 1000 места

OFFNews 13 март 2014 в 07:43 5045 3

Днес българският шампион Лудогорец ще посрещне отбора на Валенсия (Испания) в 1/8 финал от "Лига Европа" на националния стадион "Васил Левски" от 20 часа.

Наставникът на лудогорци сподели на пресконференция снощи, че тимът му е готов да изиграе един добър мач.

Билетите за двубоя са напълно разпродадени, а търговията на черно върви с пълна пара.

Очаква се срещата да бъде наблюдавана от 40 000 зрители на стадиона - публика, която "Васил Левски" отдавна не е събирал.

След 10.30 часа днес на касите на "Васил Левски" ще бъдат пуснати още 1000 биелта за мача довечера, каза в студиото на “Денят започва” изпълнителеният директор на “Лудогорец” Ангел Петричев

"В мача срещу Лацио малко или много натежа върху психиката пълният стадион. Никога не сме играли пред толкова много хора. Идва отбор от провинцията в столицата. Една десета от феновете са от Лудогорец, другите са или неутрални, или на други отбори. Това натежа, но е радващо, че го преодоляхме и сме благодарни на хората за подкрепата", поясни Стоев, след което добави, че прозвището, което чуждестранни медии дадоха на Лудогорец - убиец на гиганти, го ласкае, но знае, че медалът има и друга страна.

Момиченцето-чудо Крисия, станала популярна след музикалния конкурс на "Шоуто на Слави", ще открие мача с изпълнение на българския химн.

Двубоят ще бъде предаван на живо по БНТ1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!