Кубрат Пулев: Кличко не заслужава уважение

Добре изиграх боя, не е лесно да се бориш срещу мафия

OFFNews 17 ноември 2014 в 07:36 17461 54

"Продължавам да се развивам, продължавам да се уча, животът е едно училище, боксът - също. Продължаваме напред. Не е лесно да се бориш сам срещу огромна империя и мафия."

Това каза Кубрат Пулев при завръщането в България след мача със световния шампион Владимир Кличко в Хамбург, Германия. Българинът бе нокаутиран в петия рунд. Така Кличко защити световната си титла в тежката категория. След мача Кличко изрази уважението си към българина, казвайки, че той се е бил докрай и е играл мъжки.

Не такова обаче бе отношението на Пулев. На летището в София той заяви по адрес на съперника си: "Аз и сега нямам уважение към него, уважавам всеки нормален човек, той не заслужава уважение".

Той благодари на "цяла България, че беше с мен и на хората, които дойдоха от всички краища на света да ме гледат и подкрепят. Доказахме, че българите не само сме единен народ, но и доста топъл - абсолютно единен".

Кобрата отрече да е бил приеман в болница след мача. "Не, абсолютно здрав съм", отговори той на репортерски въпрос.

За мача каза: "Добре го изиграх боя, има го в бокса късмет. Не мисля, че съм подходил емоционално. Може да се каже опит, може да се каже шанс".

Пулев заяви още, че се съмнява, че Кличко ще му даде шанс за реванш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!