Пулев: С Божията помощ и енергията на целия български народ се надявам да победя

OFFNews 15 ноември 2014 в 15:46 5268 6

Снимка: Facebook - Team Sauerland

"С Божията помощ и енергията на целия български народ се надявам да победя", заяви пред Нова тв европейският шампион в тежка категория боксьорът Кубрат Пулев, който днес се изправя в пряк двубой за Световната титла срещу Владимир Кличко.

Хиляди българи в Хамбург и у нас се приготвят за двубоя довечера и вярват в победата на Кубрат Пулев. Тази сутрин от София излетя и чартър за германския град с около 100 фенове на Кубрат, които ще станат преки свидетели на двубоя за Световната титла в тежка категория с начален час около 00:00 ч.

OFFNews ще следи двубоя на живо. 

Евентуална победа на Кобрата тази вечер, която би донесла най-ценния колан в кариерата му би означавала едва едва четвърто поражение за Владимир Кличко на професионалния ринг и то в много тежък момент за украинския шампион. 

За да покажем, че той все пак не е непобедим ви представяме видео с трите загуби на 38-годишния боксьор дотук.


При справка за коефициентите за тазвечершния мегасблъсък в "Арена О2" в Хамбург Кличко е явен фаворит. Българският букмейкърски сайт efbet.com (собственост на Васил Божков) оценява евентуална победа на Кубрат Пулев с коефициент 5, докато коефициентът за защита на титлата от страна на досегашния шампион Кличко е 1,20. 

1,70 е коефициентът за победа на украинецa чрез нокаут, технически нокаут или дисквалификация, докато огледален развой на мача -с български победител и съответно нов шампион - се оценява на 8,50.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!