Кобрата: Не мразя Кличко, сам съм си виновен

OFFNews 30 ноември 2014 в 20:17 8933 3

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

"Грешката си беше моя, дадох му победата, подарих му я, за това ме е яд. Вината е моя, че не победих. Не в допинга. Но не се чувствам смазан, пребит. Чувствам се по-силен от преди. Вярвам все повече в себе си. След този мач се чувствам едно стъпало по-нагоре в бокса като знания и умения."

Това заяви Кубрат Пулев в коментар пред "Дикoff" по Нова тв за мача му със световния шампион тежка категория Владимир Кличко на 16 ноември, в който българинът бе победен с нокаут след ляво круше в петия рунд на мача в "Арена О2" в Хамбург, Германия.

"Знам го това круше. Всеки път той го бие по един и същи начин. Аз го проспах, докато гледах за други удари. Слаба защита - това е моята грешка. За другите удари бях много подготвен", каза Пулев.

Българският боксьор бе категоричен, че не мрази Кличко.

„Не трябва да превръщаме спорта във война, в лична война, не мразя Кличко”, заяви Кобрата.

Българинът заяви, че има неща, с които превъзхожда Кличко, който до мача им не се е сблъсквал с такъв боксьор.

"Никога не съм бил нокаутиран и съм се чудел какво е. Аз съм човекът, който е нокаутирал хората. Мислел съм си, че съм дебелоглав и държа на удари. Бил съм в нокдаун, изтръпвала ми е главата, изтръпвали са ми краката, но никога не съм бил нокаутиран. Първият нокдаун не реши мача, даже не ги усещах", разказа Пулев и отново подчерта, че в този мач късметът е бил на страната на Кличко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!