Феновете на ЦСКА против "създаването на тумор с името на нашия клуб"

Ивайло Анев Последна промяна на 23 юни 2015 в 10:37 9058 4

Снимка Фенклуб Сектор "Г"

Феновете на ЦСКА обявиха с остра декларация, че са твърдо против "създаването на тумор" с името на любимия им клуб.

Вчера стана ясно, че собственикът на Литекс Гриша Ганчев е готов да изплати дълговете на Локомотив (София) към НАП, за да може „железничарите” да запазят елитния си статут и да бъдат преименувани на ЦСКА.

Организираните привърженици на „червените” обаче се възпротивиха категорично на всякакви вариации. Те остават зад плана на Васил Божков със създаване на ново дружество, което да стартира от „А” окръжна. 

Публикуваме цялата декларация на "червените" фенове без редакторска намеса:

Твърдо против създаването на тумор с името на нашия клуб

Ние, привържениците от активната част на публиката на ЦСКА (София),
Ние, от Сектор "Г", се обръщаме към г-н Ганчев, г-н Инджов, г-н Гигов и цялата "червена" общност.

Ще бъдем точни, ясни и кратки!

Ние не желаем и няма да припознаем клуб, наречен ЦСКА от вас, който ще заеме мястото на Локомотив (София), Литекс или който и да е друг отбор в "А" или друга група.

Ние не желаем никакви преструктурирания на други клубове, които да бъдат прекръстени на ЦСКА! Това не е ЦСКА, няма и да бъде! Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Ясно и категорично заявяваме, че сме твърдо против подобни действия, и твърдо обявяваме, че Сектор "Г" няма да присъства на мачове на Локомотив (София) или Литекс, преименувани като ЦСКА!

Ние направихме своя избор - ЦСКА (София) начисто и отначало, от "А" Окръжна група!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2015 в 16:34

Поредната комунистическо-мафиотска еквилибристика, опит да се спаси креатурката с червената петолъчка! ЗАКРИВАЙ!!! >:(

23.06 2015 в 13:59

Никой нняма право да говори от мое име! И от името на феновете на ЦСКА! Колко сте вие, "активните" фенове? Дали сте повече от 500 000, че да имате очи да вдигате лозунги от името на болшинствпто фенове на ЦСКА? И какво значи "активни"? Аз, доколкото съм ви виждал, често гледате мачовете с гръб или чудейки се каква пакост да направите, за което после ЦСКА плаща глоби. Много от вас ходят на мач само за да се напият с бира и да се бият ! Аз не искам да приличам на вас, независимо, че съм фен на ЦСКА от преди да сте се родили! И не искам да говорите от мое име и от името на още милион истински червени фенове!Нямам за сега мнение кой от плановете за рестарт подкрепям. По принцип Божков е по-сериозен бизнесмен и с по-големи възможности. Но миналото му управление на ЦСКА беше повече от спорно, а загубването на титлата миришеше на нечиста сделка! Сега пък не виждам никаква необходимост планът му да започва от А окръжна група. Да, за него е добре да получи базите, а 3 години издръжката на отбора в долните дивизии да не му струва практически нищо. Но аз не искам да чакам такъв срок, защото няма да живея "с орлите". Да се тръгне от Б група е допустимо, защото все пак е професионална и защото там могат да бъдат привлечени перспективни футболисти и треньор, които наистина да започнат да градят отбор. А в окръжна и В група е ПЪЛНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ! В този аспект не отхвърлям лековато офертата на Ганчев, въпреки, че същността му на простовата мутра е доста отблъскваща. А и не ми се ще да унищожаваме име като Локомотив или Литекс. Като че ли най-доброто решение е да се купи малко известен отбор от Б група и да се тръгне от там. Ако Божков е съгласен, най-добре. Ако ли не - значи мисли повече за финансите си, а не за ЦСКА!

23.06 2015 в 11:26

Ултраси и мафиоти. Търкулнало се гърнето...

23.06 2015 в 10:39

Българският "спорт" е кълбо от държавни субсидии, мафиоти и ултраси.

Затваряй.