Феновете на Арсенал надхитриха Лудогорец

OFFNews 31 октомври 2016 в 17:23 3890 1

Феновете на Арсенал в България, които ще посетят двубоя между Лудогорец и "артилеристите" утре, 1 ноември, на Националния стадион "Васил Левски", намериха начин да заобиколят забраната от страна на българския клуб да се влиза с фенартикули на Арсенал извън сектора за гости на стадиона.

Те ще влязат предрешени като дядо Коледа извън определените им места.

"Тази година, Коледа подрани с около месец и половина. Пристигането на Арсенал в България е почти равносилно на този светъл християнски празник за нас, феновете. Затова нека отпразнуваме подобаващо това събитие утре като влезем на стадиона с коледни шапки на главите си", обявиха от официалната страница на феновете на Арсенал в България в социалната мрежа Facebook - Arsenal Supporters Club Bulgaria.

Стана ясно също, че феновете на Арсенал ще се събират пред храм-паметника "Свети Александър Невски" в 19.30 часа във вторник преди мача от Шампионската лига с Лудогорец. Това съобщение се появи и на официалния сайт на "артилеристите" arsenal.com.

Съобщението е насочено предимно към британските привърженици на Арсенал и тези, идващи от съседни на България страни. В него подробно е обяснено как се стига до националния стадион, който отваря врати точно два часа преди началото на срещата.

Привържениците на Арсенал ще бъдат настанени в блокове 43, 44 и 45 на сектор Г, като феновете на лондончани ще трябва да използват входове 23 и 24, за да влязат на стадиона.

От щаба на Арсенал напомнят, че на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както и че не е разрешено внасянето оръжия, пиротехнически средства и алкохол.

Привържениците на гостите ще трябва да изчакат 40 минути след края на мача, за да могат феновете на Лудогорец да напуснат стадиона и да бъдат предотвратени евентуални сблъсъци между агитките на двата отбора. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови