Лудогорец отговори на феновете на Арсенал

OFFNEWS 31 октомври 2016 в 07:04 8657 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се опита да замаже гафа със забраната, която клубът наложи на българските фенове на Арсенал да влизат на стадион "Васил Левски" с фен артикули на "артилеристите".

Мачът от Шампионската лига е във вторник от 21,45 ч. Продадени са над 30 000 билета, като голяма част от тях са изкупени именно от хора, които искат да видят с очите си отбора на Арсен Венгер и да изразят симпатиите си към Арсенал. Това явно не е по вкуса на шефовете на Лудогорец, които наложиха дрескод за феновете извън сектора за гости.

Петричев първо припомня, че при гостуването в Лондон правилата за българите били същите, след което привежда още аргументи за решението.

"В основато на решението е сигурността на хората на стадиона. Кой ще ни гарантира, че при евентуална ситуация няма да възникне напрежение между различни запалянковци?

В това отношение имаме лошия опит от мачовете с Реал Мадрид и Ливърпул при миналото ни участие в Шампионската лига. Там на определени места се породи напрежение между различни запалянковци, което ни накара сега да вземем това решение. Ние се учим от допуснатите пропуски в миналото. Също така това решение е съгласувано и с полицията“, коментира Петричев пред Дарик.

В социалните мрежи ври и кипи от възмущение заради решението, а новината е водеща за два от спортните ни всекидневници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !