Гонят БГ феновете на "Арсенал" от секторите на домакините

OFFNews 30 октомври 2016 в 17:04 4621 0

В навечерието на двубоя от Шампионската лига с Арсенал в София от ПФК Лудогорец съобщиха, че привърженици на Арсенал, които са си купили билети за секторите на домакините, няма да бъдат допускани с фенартикули и клубни символи на лондонския гранд. Те ще бъдат спирани на входовете от стюардите.

ПФК Лудогорец призовава привържениците на Арсенал да спазват указанията на службите за сигурност, за да могат да наблюдават мача в случай, че са си закупили билет за домакинските сектори.

Въпреки че на стадион "Емирейтс" не бе разрешена хореографията на българските фенове, ПФК Лудогорец ще допусне голямо знаме на привържениците на Арсенал, с което те ще благодарят на дългогодишния треньор Арсен Венгер.

В случая ще бъдат засегнати изключително българските фенове на "артилеристите", които имат изключително много привърженици у нас и чакаха с нетърпение първото гостуване на любимците си в България.

В Лудогорец явно се притесняват да не изпаднат в ситуацията да бъдат гости в домакинския си мач.

Иначе билетите за двубоя се продават изключително добре. Близо 35 000 души се очакват на "Васил Левски", като това означава, че мачът ще бъде най-посетеният у нас за 2016 г. Отборът на Арсенал пристига в София в понеделник в 19 ч. Двубоят е във вторник от 21,45 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews