„Берое“ уволни старши треньорa Петър Хубчев

OFFNews 07 април 2016 в 15:35 3930 1

Снимка beroe.bg

Петър Хубчев.

"Берое" се раздели със своя старши треньор Петър Хубчев, а клубът ще бъде ръководен от нов Съвет на директорите. Това бе обявено днес на извънредна пресконференция.

Петър Хубчев пое отбора на 18 октомври 2012 г., след като бе спортно-технически директор на клуба от февруари същата година. За този период той бе начело на тима в 144 мача във всички турнири. В тях е постигнал 71 победи, 39 равенства и 34 загуби, уточняват от пресцентъра на клуба.

Като старши треньор на „Берое“ Петър Хубчев спечели сребърните медали през сезон 2014/15 г., както и Купата и Суперкупата на България през 2013 г.

От снощи се изписаха доста неща във връзка с нашия клуб. Това е причината да направим тази пресконференция, за да могат да спрат спекулациите. Това, което искам първо да ви кажа и което може би най-много ви вълнува – действително Петър Хубчев повече няма да води отбора на „Берое“. От днес вероятно всички искате да си зададете въпроса кой ще води отбора на „Берое“. Това, което мога да ви кажа в момента, е: до два дни да имаме нов старши треньор на „Берое“. Не сме готови в момента и не можем да ви съобщим кой ще води отбора, каза Илко Русев, председател на борда на директорите.

Виждате ни тук в един нов формат – това е съставът на Съвета на директорите, който след вписване в търговския регистър ще заработи официално. Това са г-жа Красимира Чахова, г-н Наско Шилигарски, г-н Диян Димитров и г-н Димитър Хаджиев, който е представител на Националния фенклуб. Това е новият състав. Това са основните неща, които касаят клуба в момента, уточни Илко Русев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!