ЦСКА-София "привлече" звезди на снукъра

OFFNews 08 септември 2017 в 07:24 2762 0

Легендите на снукъра Рони О'Съливан и Стивън Хендри позираха с фланелки на ЦСКА-София с техните имена на гърба. Двамата са в България са серия от демонстративни мачове, като един от тях беше в столичната зала "Универсиада".

Именно там те имаха среща с главния скаут на тима от Борисовата градина Велизар Димитров, който е запален фен на джентълменския спорт. Той е поканил дуото да гледа мача с Верея днес, но това не е възможно заради ангажиментите и на двамата.

Димитров и Рони са в близки отношения вече от няколко години. Двамата дори направиха сутрешен крос в Борисовата градина за радост на ранобудниците, които не вярваха на очите си, че виждат на живо Ракетата.

Бягането е другата страст на Рони след снукъра като той дори е пожелал да участва в щафетния маратон на 6 септември, но едва е бил разубеден от мениджъра си.

Балансът от срещите помежду им в България вече е 2:1 победи в полза на Рони, който снощи спечели с 6:4 фрейма във Варна. Днес им предстои ново шоу в Бургас.

"Познаваме се от няколко години и с двамата, мога да кажа, че сме добри приятели. Тук, за демонстративните мачове в София, Пловдив, Бургас и Варна, те са по покана на председателя на българската федерация по снукър Олег Велинов. Със сигурност двамата са най-великите в този спорт, както е и ЦСКА в България.

Те се интересуватот футбол, естествено, а също така са и добре запознати с историята на клуба. Често говорим на тема футбол и по-специално за ЦСКА", призна за CSKA.BG Велизар Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови