Подкрепа от всички краища на света за българските студенти (снимки)

OFFNews 09 ноември 2013 в 11:26 8053 7

Български студенти от университета във Фрайбург подкрепят студентите в България, които протестират с искане за оставка на правителството.
Freiburg, Germany. 8th Nov, 2013. Bulgarian students from the university of Freiburg support the students in their home country, protesting against the corruption in the present government of Bulgaria. Photo: Miroslav Dakov/ BulFoto Agency

 

 

Расте подкрепата за българските студенти, които протестират чрез окупации на аудитории и университетски сгради с искане за оставка на правителството и разпускане на Народното събрание.

Снимки на български студенти във Фрайбург, Германия ни изпрати Мирослав Даков.

Публикуваме и снимките, изпратени от Димитър  Хаджиникифоров, член на форума OFFRoad-Bulgaria с псевдонима Вещер. "Работя далеч от дома, но това не означава че не следя събитията в България. Ето и моята тухличка в стената на народното недоволство в подкрепа на студентите и протестите против настоящото...управление", пише той.

Подкрепа за българските студенти дойде и от участници в маратона в Ню Йорк, от Великобритания.

"Тук сме, за да се върнем", написаха български студенти в Единбург. Те записаха и видео, което бе публикувано във Фейсбук групата ДАНСwithme world.

"Уча тук, но подкрепям безрезервно окупацията, протестите и въобще всичко, което цели да прогони комунистическата шайка разбойници в парламента. Преди няколко дена проверявах билетите за София – искаше ми се да се върна и да вляза в СУ. Не съм патриот или родолюбец, просто не мога да търпя това кощунство, тази гавра, на която сме подложени всеки ден от Орешарски и компания", пише пък Илко Сарафски от Любляна, Словения, който също ни изпрати снимки.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!