Обстрел с домати по НС, студенти ритат загражденията

OFFNews Последна промяна на 05 декември 2013 в 11:40 5849 52

Протест пред парламента.
Протест пред парламента.

 

Студентите започнаха да замерят с домати и яйца парламента и да ритат металните заграждения, предаде репортер на OFFNews.

Младежите са образували верига и ритат оградите в "танц напред-назад"

Това се случва по време на провеждащите се в момента демонстрация, чийто повод е готвеният нов закон за МВР. Около 250 протестиращи се събраха в района на Народното събрание тази сутрин, има и масирано полицейско присъствие.

Около час след като студентското шествие дойде пред централния вход на сградата, младежи започнаха да ритат оградите. Засега обаче няма опити те да бъдат премахнати или преминати.

Полицията реагира само с устни предупреждения.

Към 12:20ч  пред НС има около 500 души.

Продължаваме да следим събитията. Хронологията - тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.12 2013 в 22:38

абе то и аз го сторих тоя грях - посритах вратата на една кола. кога имаше дандания покрай цеко миневото желание да насече сума ти гори, трябва някъде юни да е било. ама аз нямаше да я ритна но човека с дачия дъстер много се беше насъскал и трябваше да му обърна внимание... нищо не стана. излезна, изяде един шамар и си влезна обратно. е, дойдоха и ченгета и аз си намерих бърза работа на по далечния тротоар. но детсевика не е страшно да сриташ дачия. тествах го в реални условия. ма и тоя верно къде тръгнал с дачия хахаха

05.12 2013 в 22:18

Димитър Великов е Т Р О Л номер 4 и е много гладен

05.12 2013 в 22:12

Академик Балкански smells bad and is very hungry. Who will give him to eat? Maybe Conrad Sister Galeva or Volen (Dolen)-girlfriend of Dogan....

05.12 2013 в 20:45

Чукча-а-аааа, чете мама ти проста! Чети:
Димитър Великов says:
5 December 2013 at 15:01

Искам тук пред всички да ми посочиш един мой пост, да ме цитираш барем веднъж къде, кога и как съм възхвалявал украинския шинел, станал прайм-министер без нито един ден трудов стаж! Ей тук сега и на мигът!
И понеже горе анално-разклатения аналлизатор и той ме упреква, че съм бил атакаджия, да добавя и за него и той дали може да ме цитира по същия начин както ти, само че за волен?
Хайде деца, изпийте до дъно горчивата чаша! Нека на всички стане ясно що за тролове герберастки сте!

05.12 2013 в 20:40

Слушай сега анално-производно педалче , Аз
док-мартенс не нося
дет метъл не слушам
подпичкване, скубанье на косми се среща предимно в Резервата, който много уважавам, най вече заради обитателите му и истинските приятеле които съм завъдил от там,
но ако ми излезеш пред колата, а не дай си боже да се опиташ да ходиш по тавана и такъв системен бъг ще те налегне, че ще се молиш да умреш по-бързо. Само на холи байбъл и ню американ стандарт ще ми станеш, тения свинска!
Казах че сестра ми не е к...а, няма да се обяснявам повече. И да, понякога можем да имаме едно и също мнение с господина зовещ се Балканский. За това нямам вина нито аз, нито пък той.

05.12 2013 в 16:11

Прав е Великов - тия освен да правят свирки на Тиквоча, за друго не стават. Те и това си го правят де. Пуста герберастка простотия. Обикновени пидали, както вика техния вожд.

05.12 2013 в 15:39

Митьо, що се правиш на по-луд от колкото си? Или нас се опитваш да правиш на луди? Естествено, че позитанските форумни труженички сте инструктирани никога да не споменавате вождовете, нито за добро, нито за лошо. Вие сте тук, за да хвърляте лайна по партийните врагове - партии, граждани, студенти, няма значение, важното е всичко що си позволява да критикува властта да бъде оплюто, омаскарено, принизено и като резултат дискредитирано в публичното пространство. Февруарските протести били спонтанни и истински, сегашните били платени и нагласени... Последните 4 години сринали България... и т.н. индиректни внушения, че сегашните агънца току що падат от Червената планета и трябва да се оправят с "катастрофалното наследство"... И не виждам разлика между нито едно управление, с изключение на това, че правителството на пожарникарчето поне остави нещо след себе си и не се надупи на руските империалисти. Това за което всички са еднакво виновни и което е доказателство за общите им интереси е липсата на съдебна реформа и воля за налагане на правов ред. Боко се насра точно там. Така че, не ми се прави на "независим експерт". Когато прочета с еднакво настървение да пишеш за престъпниците гербери, атакисти, депесари, бесепари, седесари, бюрековци, бастовци, царисти и вся остальная болшевишка сволоч, зачената в Кремъл, тогава ще можеш да претендираш за неутрален.

05.12 2013 в 15:12

Просто четете един и същи сценарий. :) Недоразвити нещастници.

http://offnews.bg/index.php/272426/ranobudnite-studenti-shestvaha-pod-tsarevets
Майстор Балкански казва:
28 ноември 2013 в 21:31

Сърбят ме ръцете отдавна. Лъснал съм си Док Мартенса и чакам с нетърпение мигът, в който някой брутален протестър ще излезе да ми обясни защо не харесва ” гадната ми пропаганда”. Мале каква “гадна пропаганда” ще настане тогава – идея си нямаш, брато. Ще има гадно подритване, подпичкване, скубанье на косми от веждите и подмишниците, хард-рок, дет метъл и многократна (бавна) анална пенетрация с подръчни средства, и сичко това с “гадна пропагандна” цел. Полудевам, еййй, полудевам…

http://offnews.bg/index.php/272408/antonij-todorov-ima-risk-protestat-da-stane-banalen
Димитър Великов казва:
28 ноември 2013 в 21:16

Стефанов, сърбят ме ръцете отдавна. Чакам с нетърпение мигът, в който някой брутален протестър ще излезе пред колата ми да блъска или не дай си боже да скача по тавана и. Мале каква бруталност ще настане идея си нямаш брато. И цвинокио шумкарски няма да те спаси. Ще има подритване, подпичкване, скубанье на косми от подмишниците, бой, хард-рок и анална пенетрация с метални пръти.

05.12 2013 в 15:01

Искам тук пред всички да ми посочиш един мой пост, да ме цитираш барем веднъж къде, кога и как съм възхвалявал украинския шинел, станал прайм-министер без нито един ден трудов стаж! Ей тук сега и на мигът!
И понеже горе анално-разклатения аналлизатор и той ме упреква, че съм бил атакаджия, да добавя и за него и той дали може да ме цитира по същия начин както ти, само че за волен?
Хайде деца, изпийте до дъно горчивата чаша! Нека на всички стане ясно що за тролове герберастки сте!

05.12 2013 в 14:59

Каквото повикало, това се обадило.
Червената подводница никога не е потъвала. Нито пък капитаните и са сдавали властта. Само са си я предавали едни на други за да се дърляте вие.