Quantcast

Главсекът на МВР: Кои са извънредните мерки?

Юлиан Христов Последна промяна на 13 ноември 2013 в 09:17 1172 8

Светлозар Лазаров
Светлозар Лазаров

 

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров каза пред медии тази сутрин, че не вижда нищо извънредно в мерките, които полицията е взела за охраната на парламента.

„Кои са извънредните мерки?”, попита Лазаров, който се появи пред парламента, за да поздрави колегите си за добре свършената работа във вторник.

Сградата на Народното събрание, пред която през нощта се появиха нови метални заграждения, хванати със скоби, не нарушиха привидното спокойствие на Лазаров, съобщава bTV.

На въпроси имало ли е полицейско насилие по време на студентския протест вчера, той подмина с пожелание за приятен ден.

„Приятен ден ви желая. Отиваме да говорим. Оставете ме, в момента имаме разговор с колегите относно организацията. Когато се извършат съответните проверки, ще се направят съответните изводи. Приятен ден ви желая. Благодаря ви”, каза Лазаров.

Потърсен за коментар на събитията около парламента още във вторник, от МВР обясниха на bTV, че е на официално посещение в Израел. Дали главният секретар се е прибрал по извънредност, не стана ясно.

Междувременно полицаи започват да запълват пространството около парламента.

По информация на bTV за протест днес пристигат и хора от различни краища на България.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.11 2013 в 12:43

Польо, дръгнете ли се с КУРЕКТОРА? А от стената гледа ли ви портрета на Съргей Дмитриевич Херсонов - Украинската Моделиерка?

13.11 2013 в 12:25

Да, викнаха го в Израел да му понабият канчето. Щото доганя си мислеше, че ще се гледа през пръсти на финансовите му еквилибристики с ислямските фондации. Накрая доган клекна и хвърли бисеров на кучетата.

13.11 2013 в 12:23

той ако можеше да си намери работа мислиш ли, че щеше да е на мизерна надница при Тампон Путев? Тиквената мутра е един нещастен човечец който е притиснат от суровият свят и мечтае за топла хралупка и никой да не го безпокои.

13.11 2013 в 11:36

В Израел е привикан,заради Бисеров ,защото Бисеров е прал парички на Хизбула и подобни терористични организации.

Първо серГеЯ беше привикан от вътрешният министър на Израел ,понеже много хора се чудеха в качеството си на какъв се е явявал там ,понеже там отиде като шеф на ПЕС и срещата му с вътрешният министър на Израел беше неразбираема ,но след това хвръкна Бисеров и се разбра за какво е била срещата и защо е привикан серГеЯ.

Става ясно,кои служби са сигнализирали за Бисеров и сега за това е привикан и Йовчев,да му шокат канчето и да мънка .

13.11 2013 в 10:59

Ти май не схвана. Тук платените драскачи се разпознавате от километри. Спри да миришеш и си намери работа. Министърчетон а МВР е две стъпки назад в еволюцията, от австралопитек. Какво остава за редовите ботори. Дали ще бият с палка или с глава - няма значение - еднакво твърди, тъпи предмети са.

13.11 2013 в 10:37

Може би за обмяна на кака се казваше ..."челен опит"?

13.11 2013 в 09:44

Що в Израел? Там ли го инструктират? Нас тук за палестинци ли ни имат?

13.11 2013 в 09:25

Честно казано, полицията снощи се държа изключително коректно и въздържано с бойковите футболни агитки и реаниматорските провокаторчета. Съотношението полицаи-орки беше някъде 3-1. Общо взето на около 50 орки се падаха по 100 "джурналисти", като най-активни бяха бойковите Нова и Босфор ТВ. Снощи една от техните свиркаджийки, наричащи се не знам защо “репортерки”, виеше задъхана в ефир с панически тембър: “И все още няма нито един счурен прозорец на Народното Събрание!”, и надаваше разочаровани вопли.