Ден 31: Автошествие 'По пътя на корупцията на Бойко Борисов', Орлов мост се готви за напрегната нощ

OFFNews 08 август 2020 в 18:12 7717 2

Протестният 31-ви ден започна с автошествие под наслов "По пътя на корупцията на Бойко Борисов". То стартира от Резиденция Бояна и ще продължи по следния, обявен от организаторите, маршрут:

"- Булгартабак (ул. Граф Игнатиев 62) - Да запитаме защо Гешев не разследва затриването на цял един сектор в икономиката от страна на Пеевски със съдействието на Борисов?

- Министерство на младежта и спорта (бул. „Васил Левски“ 75) – Да попитаме Красен Крадев колко пари открадна от Колодрума в Пловдив и спортните зали, КОЙ определи новите шефове на Тото-то и защо българският спорт по време на управлението на Кралев достигна дъното и държави като Косово и Фариорски острови имат по-добри спортни постижения от нас.

- Министерство на Финансите и Министерство на икономиката (ул. „Георги С. Раковски“ 102) – Да попитаме вярно ли е, че исканията на правителството към Фолксваген са били рекетьорски – задължително купуване на парцели от близки на властта лица и изискване за представители в управлението на завода от страна на мафията? Да попитаме кой пропусна 700-те милиона такси от Божков и колко по 500 евро Божков е дал на Шехерезада да занесе на Горанов и Борисов? Да попитаме какво стана с приоритетния инвестиционен проект на Стивън Ло – Света София, който предвиждаше изграждане на развлекателен комплекс до гр. Елин Пелин с обща стойност на инвестицията – 1,6 млрд. лв.

- Министерство на здравеопазването (пл. „Света Неделя“ 5) – Да попитаме кой ще понесе отговорността за всяването на паника сред населението във връзка с COVID-19, неадекватните мерки – отворени дискотеки и затворени/отворени стадиони и къде са безплатните предпазни средства (маски), които държавата трябва да предостави съгласно чл. 63 от Закона за здравето? Защо ПСР тестовете не са безплатни?

- Съдебна палата (бул. „Витоша“ 2) – Да попитаме главния прокурор Иван Гешев защо не разследва произхода на пачките в чекмеджето на Борисов и редно ли е главният прокурор на най-бедната държава в ЕС да купува с държавни пари джипове за 210 000 лв. един брой.

- Посолство на Франция (ул. „Оборище“ 28) – Да запитаме френския посланик докога френските политици и граждани ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

- Посолство на ФРГ (ул. „Фредерик Жолио Кюри“ 25) - Да запитаме немския посланик докога немските политици и граждани ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

- Пред Министерски съвет – Връчване на символичен билет за Барселона на Бойко Борисов – да иде да нагледа къщата си в Барселона, придобита с корупционни пари, и майката на детето си."

Минути след като СДВР обяви, че барикадите ще бъдат премахнати, "Отровното трио" съобщи, че камерите на Орлов мост са спрени:

"Докато ние строим новите барикади на СУ, онлайн камерите от Орлов мост са спрени". Това написа Отровното трио във фейсбук страницата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

2

order

08.08 2020 в 21:35

И ся ко праим....
Гледаш го МУТРА, слушаш го МУТРА, а то си мисли, че е премиер!!!!!!
ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР заедно с ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин!!!!

3811

1

Toni2019

08.08 2020 в 18:40

Допълнение - питайте защо в тотото отново имаше два поредни тиража с еднакви цифри нещо случвало се и преди като майката на Делян го управляваше.