Quantcast

Ден 114: Не се притеснявайте, Борисов. Докато сте премиер, Гешев няма да ви пипне. За след това не гарантираме!

OFFNews Последна промяна на 30 октомври 2020 в 20:52 5484 1

114-ият ден от протеста с искане за оставката на правителството, премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев започна с аплодисменти за българските лекари и медицински сестри.

"Протестът срещу властта продължава и ще продължи, независимо как ще изглежда, въпреки че властта очаква да се уморим. Днес този страхлив човек Бойко Борисов поиска от НС да купи лекарство срещу коронавирус. Един предишен министър отнесе проблема с ваксините, сега Борисов иска да се откупи. Колко жалко и нещастно може да изглежда един човек в края на мандата си. Оставката му се превърна в срам. Той гледа да се разтовари от отговорност. Не се притеснявайте, Борисов! Докато сте министър-председател, Иван Гешев няма да ви докосне. За след това не гарантираме. Бързайте с договорките, защото след това ще дойдат последствията. Хората вече се срамуват да си признаят, че са от ГЕРБ. Спестете им този срам. Те не са виновни за корупцията и за срамните ви връзки. Оставка!", каза Арман Бабикян от Отровното трио.

Заради лошото време протестът продължи малко повече от 15 мин. и традиционно се отправи към Орлов мост. Утре той ще започне в 19:30 часа.

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

94

1

Sashkavas

30.10 2020 в 21:09

“ Хората вече се срамуват да си признаят, че са от ГЕРБ. Спестете им този срам.” тоя сега какво,съсипа протеста и иска да искара още някои друг лев от Боко, чрез агитация за масово записване в стурктурите на ГЕРБ ли (в стил не натискай големия червен бутон). Няма да ни преметнеш толкоз лесно :-), постарай се повече за тоя екстра бонус.