#ДАНСWithMe готви протест на 31 декември за ЧНГ

OFFNews 28 декември 2013 в 09:14 3829 10

#ДАНСWithMe готви протест на 31 декември за ЧНГ
#ДАНСWithMe готви протест на 31 декември за ЧНГ

Протестиращи срещу кабинета на Пламен Орешарски готвят антиправителствена демонстрация на 31 декември на площад "Батемберг".

"Какви са плановете ви за новогодишната нощ?
Оставете скъпите куверти с малко консумация по различни нощни заведения, хотели, ресторанти и курорти, елате на площада, където всеки един от вас, сигурна съм, поне веднъж е посрещал новата година.

Батенберг е традиция, която едва ли има софиянец, който да е пропуснал, затова ви каня там, на жълтите павета, където е най-обичайното място да бъдем след повече от шест месеца постоянно и ежедневно присъствие в желанието ни да изгоним това корумпирано правителство и неговите кукловоди.
Елате навън, заедно ще ни е топло и уютно, заедно ще се забавляваме, защото заедно можем всичко!

А и нали знаете - както посрещнеш новата година, така ще ти върви през цялата година, така че нека бъдем всички като преди шест месеца.

Happy New #ОСТАВКА Year!"

Това се казва във Фейсбук групата "Честита новогодишна ОСТАВКА!". Към 9 ч. тази сутрин малко над 400 души бяха потвърдили участието си в новогодишния протест.

Недоволните от кабинета "Орешарски" обявиха, че на 31 декември вечерта пред парламента ще се състои протестен митинг-концерт. В него основно щели да се изявят млади изпълнители от средите на Ранобудните студенти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!