Български студенти и емигранти се прибират за ударен протест по Коледа

Николаос-Теодорос Цитиридис 25 ноември 2013 в 13:57 14440 59

Български емигранти и студенти се
Български емигранти и студенти се "прибират за оставка"

 

Български студенти и емигранти от цял свят обявиха, че ще  организират голям протест срещу правителството на Пламен Орешарски по време на Коледните празници, когато много от тях ще се върнат при семействата си.

Дата за големия протест все още не е уточнена, като в момента тече анкета във Фейсбук групата на събитието, за да се определи. Най-много гласове до момента е събрала датата 26 декември. 

"Много от българите, които живеят в чужбина, ще се приберат у дома за празниците. През последните дни, нашият глас беше чут, нашата подкрепа - оценена. Време е наистина да се организираме и физически да подкрепим студентите и протеста. От нас зависи много, защото ние знаем за какво се борим и защото сме много! Прибираме се да се видим със семействата си за Коледа, но и една ОСТАВКА няма да е зле!", пишат организаторите във Фейсбук. 

До момента потвърждение за участие в протестната акция са дали над 1100 души. Едно от предложенията на организаторите е и "Оставка" да се чува още от летището, когато пристигат нашите сънародници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!