Quantcast

Българите от чужбина с втори протест в София днес

OFFNews Последна промяна на 03 януари 2014 в 08:42 5475 9

Протестът на българите, живеещи в чужбина, на 26 декември.
Протестът на българите, живеещи в чужбина, на 26 декември.

Прибралите се за празниците българи, живеещи в чужбина, планират втори протест днес.

Те ще се съберат в 18 ч. пред БНБ, за да поискат отново оставката на премиера Пламен Орешарски и правителството му.

Над 300 души се бяха присъединили към Фейсбук групата, където се организира протестът.

"Преди да скочим обратно в самолета, влака или рейса и да се разпръснем отново по света ... българите, живеещи, учещи и/или работещи в чужбина можем да изразим отново, физически, солидарност с протестиращите сънародници и съпричастност към бъдещето на България. Бъдеще, в което ОСТАВКАта е важна, но със сигурност не единствена крачка.

Елате с вашето послание, по възможност - и със знамето на страната, от която идвате, редом до българския трибагреник", се казва в призива в нея за днешния протест. 

Първият протест на българите от чужбина под надслов "Прибираме се за оставка" бе на 26 декември.

Тогава няколко хиляди учещи и работещи зад граница сънародници излязоха на площада, за да поискат оставка.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.01 2014 в 09:41

Стойте си в чужбина и не ни се бъркайте в живота!

03.01 2014 в 21:29

Интересно 5-6 форумци, а 60-70 гласуващи ....и то в полза на политиката на сайта!!!
Да се замислите, А!!!! Като че ли ви е практика!!!

03.01 2014 в 21:21

Ние нормалните се чудим, кой финансира и подкукуросва вуйчовците и вуйните....за една кауза ПЕРДУТА!!!
или както казва писателят Марко Ганчев за протестите:

“Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.”

03.01 2014 в 20:33

не е възможно да има нормален мозък, в класическия смисъл на науката,който да изпада в транс, защищавайки една безпринципна шайка крадци ,чиято дейност е продължение на разбойническата кървава слава на компартията и която изтрива методично България от картата на света.тодорка явно е в новогодишен отпуск ,пусната от едно здравно заведение ,на определено уточнено разстояние ...ремисия-йок,както би казал обслужващият я отзад..единствено правилно е сложила горката,кабинета орешарски в кавички..о ,свещена тъпота ти намираш винаги точното за настаняване празно пространство.

03.01 2014 в 20:05

ОСТАВКА ''скъпи'' управляващи !!!

03.01 2014 в 19:24

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...... И ВСЕ ПАК ...остават още 1260 дена
Ееееех как лети времето, как бързо минаха 200 дена(има и неприсъствени).... Брей номера на протеста вече превишава значително броя на протестърите .... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА.........
И КАТО СЕ СЪБУДИШ.....
...... ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва....
Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... Студентите протестъри са сериозно брадясали, народа не може да им насмогне с ядене, пиене и презервативи .... новородените им дечица вече са на 2-3 годинки, но не могат да вземат майчински щото са безработни протестъри ....УДЖАС!!!!
По телевизоро БТВ-то и Нова Бойкова ТВ на стража и верени на политиката си повтарят плача за връщане на Бойко < www.youtube.com/watch?v=vwUf-z5swJ0 > ...... и СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спират
За 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови протести в страната. Стотина се събраха в центъра на София. Хората развяваха български знамена. Имаше много велосипедисти, семейства с малки деца, възрастни хора, дори и домашни любимци...
Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

03.01 2014 в 10:43

:)::)::))::)))))))

03.01 2014 в 10:38

Makar i ot dalech - podkrepqm vi bezrezervno! OSTAVKA!!!!!

03.01 2014 в 10:11

Любими offnews оправете си думата в средата на третото изречение, преди да е станал международен скандал, поздрави и спорна година!