ВМРО откри кампанията си с българско хоро към Европа

Последна промяна на 28 април 2019 в 13:35 2466 0

Патриотите от ВМРО откриха днес в парк "Св. Троица" в столичния район "Илинден" предизборната си кампания за европейски вот на 26-и май. 

Водачът на листата Ангел Джамбазки поведе българското хоро към Европа, а привържениците на Воеводите носеха тениски с надпис "Ангел Джамбазки е моят човек". Илия Луков и танцьорите от ансамбъл "Мездра" се погрижиха за великденското настроение.

Партията ще е под номер 3 в бюлетината за изборите за Европейски парламент на 26 май. Водач на листата на ВМРО-Българска национално движение е Ангел Джамбазки. След него в списъка са: Юлиан Ангелов, Александър Сиди, Андрей Слабаков, Димитър Шивиков, Райна Дончева, Кристиян Шкварек, Мария Цветкова, Александър Урумов, Карлос Контрера, Христо Смоленов, Теодора Мичева, Иво Пазарджиев, Цветомир Петров, Вергил Кацов, Красимир Червилов и Румяна Борисова.

Това е нашият отбор, с който продължаваме да браним България, да браним българските каузи, като една такава кауза е защитата на работните места на българите в транспортния сектор. Всеки един от тях е сам по себе си изключително полезен. Всички са професионалисти в своите области, заяви Джамбазки. 

Той добави, че това ще бъде битка срещу псевдолибералните идеологии и битка за защита на българския национален интерес в Европа. Продължаваме да браним родните граници от нелегалните мигранти и чуждите нашественци, заяви още Джамбазки.