Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Валери Симеонов: Речта на Радев приспа аудиторията

OFFNews 19 януари 2017 в 16:39 5101 7

Снимка Сергей Антонов

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Ще преглътнем този фалстарт, с който започна и ще му дадем 100 дни да видим всички тези недъзи, които изброи и естествено, че са факт, да видим как ще ги пребори със служебното си правителство".

Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов веднага след като напусна залата, още преди новоизбраният президент Румен Радев да е завършил обръщението си към депутатите. 

„С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане. Ще направим анализ на това, което е направил след стоте дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини“, добави Симеонов. 

По думите на депутата не сме чули нищо по въпроса за приоритетите, които си поставя новоизбраният президент, освен общата фраза, че ще бъде обединител на нацията. В отговор на изказването, което Радев направи към депутатите, че им остава една седмица, Валери Симеонов каза: "На него му остават 5 години". 

„Висшият орган е парламентът. Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо че то ще работи още кратко време“, заяви той. Според него не е добре да се насажда в обществото впечатлението, че сме президентска, а не парламентарна република. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12038

4

косата

19.01 2017 в 21:21

Никак не си падам по Симеонов ... но в случая е съвсем прав ...

16193

3

SC

19.01 2017 в 18:44

Това си е стандартния ефект на всички президентски речи откакто се помня. Само на Стоянов трудно се заспиваше, но заради хрипавия му глас, а не заради съдържанието на речта.

26179

1

ELPIDA

19.01 2017 в 17:43

Симеонов,речта беше толкова приспивателна , че ти заби перото в омикрото да се събудиш и да те изстреля извън залата.
 
X

Да помогнем на украинските деца!