Ексклузивно Служебният кабинет намери пари за 50 лв. към пенсиите, за останалите мерки още не е ясно

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

OFFNews Последна промяна на 07 юли 2019 в 13:53 2971 4

Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да я има, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от трибуната на Националното събрание на партията, което се проведе днес в НДК.

Колкото и да ни боли, считам, че това е по-правилно. А мен ме боли най-много, каза премиерът.

Помните ли - на миналата конференция ви говорех за сини и червени лампички? Вие не ме разбрахте. Не ме разбраха и тези с къщите за гости. Не ме разбраха и други. Не ме разбраха и в Пловдив - въпросният кмет. Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува, закани се Борисов.

ГЕРБ вече ще има Комисия по етика, която ще следи както за вътрешнопартийната дисциплина, така и за действията на членовете и ръководните лица на партията. Тя ще бъде помощен орган към Изпълнителната комисия, който - щом се наложи - ще извършва проверки и ще предлага наказания. Членовете на комисията ще бъдат "чисти и морални хора".

Когато получаваме на Фейсбук или на страницата ни сигнали, първо ние да си проверим. Има МВР, прокуратура, но това си е тяхна работа. Но първо ние да си знаем, да проверим дали е вярно, заръча Борисов.

С 1046 "за", 10 "против и 11 въздържали се Националното събрание на ГЕРБ освободи от всички ръководни постове в партията Цветан Цветанов, считано от 30 май - датата, на която той е подал заявлението си за напускане. Цветанов беше зам.-председател на ГЕРБ и зам.-председател на Изпълнителната комисия.

Днешният форум реши, че занапред председателят на ГЕРБ ще има двама заместници - досега те бяха трима.

По предложение на Борисов Цвета Караянчева и Тодор Стаматов Тодоров са новите членове на Изпълнителната комисия - на мястото на Цветанов и Бъчварова, която е новият ни посланик в Израел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22099

4

Стефан

07.07 2019 в 19:24

Що само Т.Ж.? Цвинокио вече си игра на Сталин и "1935-а и други години" "Делото на лекарите", "Делото на учените", "Делото на ...". Верно, убийците на баби и деца пак са си на свобода, ама "резонансни дела". Дела срещу съдии, срещу учителки, срещу продавачи на събрани фасове. Правосъдието над всичко!
Сам с полицейска регистрация за кокошкарство, министър на вътрешните работи, зае...и.
Полека-лека ще напреднат, не им бери грижата. Аз лично, ще получа голям кеф от сталиновата 35-та. Когато едни партийци са избивали други партийци, и по малко - непредпазливо искрящи одобрямси.

1910

3

Georgi Gracata

07.07 2019 в 19:09

Враг с партиен билет-Трайчо Костов и по стъпките на Тодор Живков. Къманизъма,социализъма и така още 23 години.
Да ви е честит демократизъма ха.....ха!!!!

22099

2

Стефан

07.07 2019 в 18:40

Що да не го прави? Тоой! вече се е накрал, и няма нужда от повече - сега вече откраднатото работи само. А виж ако дребните болярчета и феодалчета посягат - тогава Големият Добър Цар ще ги линчува. Независимо от МВР и Прокуратурата:)
Не е истина как ще се сгромоляса тоя балон.

7823

1

kokoten

07.07 2019 в 14:58

Мутрягата стяга редиците...веднъж научен да краде,герберастът не спира никога,даже като му отрежеш главата,той краде още половин час....