Quantcast

TV водещият Роро учреди партията си

Последна промяна на 08 февруари 2014 в 15:23 6465 11

Роро

С официално събитие днес в София TV водещият Радослав Кавалджиев, по-известен като Роро, учреди партия "Нова България".

Фомрацията е първата партия, възникнала във Facebook пространството. ПП "Нова България" се роди от онлайн платформата "Политическа промяна сега", която е харесана от над 200 000 потребители във Facebook.

На учреждаването Роро представи слогана на партията: "Помни миналото - създай бъдеще!". TV водещият призна, че инициативата е започнала спонтанно и никой от сподвижниците му не си е представял, че "Политическа промяна сега" ще прерасне в партия.

Целите на новата партия са: повишаване качеството на живот, защита на правата на всеки, реформи в здравеопазването, реформи в образованието и насърчаване на културата и изкуствата, изграждане на предвидима институционална страна, привличане на инвестиции, участие на гражданското общество в управлението на държавата, премахване на корупцията, създаване условия за професионална реализация на младите, намаляване на бюрокрацията на всички нива, въвеждане на електронно правителство, Закон за лустрацията, достойно заплащане.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.02 2014 в 23:49

аз пък съм тлъст и ще гласувам за този човек!

09.02 2014 в 12:39

Още един драпа за субсидии от нашите данъци. Аман от псевдо хора на изкуството (беше музикален журналист, нали), превърнали се в псевдо политици. Като че ли са ни малко политиците. Халал да са ти парите ми през следващата година.

09.02 2014 в 12:07

Не го познавам добре, макар че съм общувал с него, не знам какви са политическите му възгледи, но мога да се досетя, че ще е първият който ще се опита да легализира разни храсти.
Мисля, че ако се затвърди като партия и смени платформата си, т.е. ако покрай идеята за промяна се опита да наложи и идеята за легализация на храстите:), наистина ще събере доста фенове.Мисля, че около тази идейка ще се обединят доста младежи с различни политически възгледи.
Най вероятно този радетел за западни ценности отдавна е оперативно интересен.

09.02 2014 в 10:45

Точно тоя тлъст малоумник ли ще оправя България. Той собствените си сланини не може да управлява, камо ли държава.
В историята на света тлъсти мъдреци и революционери няма.
Има царе, търговци, евнуси, педерасти, но революционери и духовни личности НЯМА.
Тъй,че смешникът нека си ходи в риалити шоута за отслабване и да се опитва да се хваща за кокала, но да не ми обяснява как мисли а България. Тресяща се сланина !

09.02 2014 в 08:18

Новата вълна.. НА РАПЪТ?? Е финансирана и контролирана от НПО. По същият начин беше създадено БГ Радио и новата вълна от българска музика тръгнала от времето на Костов и спряла при Тройната коалиция.. май.. тогава и наркотици са раздавани.. Сега, тези рапъри не плюят капитализма и нямат такива песни - спонсорираните и наградените вчера.

08.02 2014 в 20:00

ташаааааааак!!!!!!

08.02 2014 в 19:21

Честно да ви кажа, тази новина ми се струва лееееко манипулирана. Не знам защо медиите представят тази формация като "партията на Роро". В създаването й имат пръст много млади и интелигентни хора, самата идея е родена от протестите и чрез социалните мрежи. Би било добре, ако хората могат да погледнат малко отвъд, а не винаги да тръгват с омразните клишета и възмущения. В крайна сметка точно този модел от последните 25 години, ни доведе до това плачевно положение.

08.02 2014 в 18:28

Имам един въпрос относно слогана на партията-"Помни миналото..." Ама кое минало-истината за него ,или онова минало ,манипулираното ,лъжата ,изопаченото минало...Почти всички ченгета ,като кЕворкян,тОшо тОшев -бора и кой ли още не- написаха по цели трилогии за това "минало"...Та ,кое минало да помним,след като вие журналистите разпространявахте лъжите на ченгетата за "това минало"???

08.02 2014 в 17:18

Необходимо ли е всеки малоумник в тая държава да сформира партия???Кой трезво мислещ ще реши че така можем да се оправим....???От години ни управляват циркаджии пожарникари педали и какви ли още не тъпанари а сега и някакви посредствени тв водещи....ако може дори и така да се нарече тоя палячо

08.02 2014 в 16:20

Да ни е честита новата партия, вече виждам Азис и Катето Евро да загряват край тъч-линията.