Quantcast

Турски общини замразяват отношения с крепостите на ДПС

OFFNews Последна промяна на 15 април 2016 в 09:11 3241 8

Турски общини замразиха подписаните протоколи за побратимяване с общини на ДПС у нас, съобщи Ajans Bg. 

С официални писма, подписани от кмета на Голяма Бурсенска община Реджеп Алтепе и на Газиосманпаша Хасан Тахсин Уста, изпратени до кметовете на Кърджали, Момчилград, Крумовград и др., се съобщава, че подписаните между тях протоколи за побратимяване се замразяват. В писмото на градоначалника на Газиосманпаша се посочва, че „протоколът за побратимяване е подписан с цел сътрудничество в сферата на културата, туризма, градоустройството и т.н,, но община Кърджали е останнала безучастна към тези теми”.
Очаква се и другите турски общини да замразят подписаните протоколи за побратимяване с всички общини на ДПС у нас. 

В община Газиосманпаша, чието население надхвърля половин милион души, живеят близо 70 хиляди изселници от България. Бурса пък е наричана „столица на изселниците", припомня Родопи24. Всички бурсенски общини са побратимени с общини в Кърджалийско.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2016 в 11:36

"А де го българското?"

Няма такова.
Т.нар. държава е тотално абдикирала от районите граничещи с Турция и не ни остава нищо друго освен да гледаме безпомощно как тези райони стават първо икономическа,а след това и териториална част от Турция.

Баце не го закачайте.Зает е с банково дело.

15.04 2016 в 11:12

Сава срещу Павел, руското влияние срещу турското влияние. А де го българското? Единият си прибра Пеевски, другият се обяви срещу олигархията. Рупорите, които ни обясняваха, че Пеевски е олигархията, цялата, пък изведнъж го забравиха. Сега ни поднасят миш-маш от бурки и неоосманизъм. А истинският въпрос е дали се намери още един "изпуснат пожарникар"?

15.04 2016 в 10:29

Драмата Агент Сава VS Агент Павел достига нови висоти.
Тезата,как единият бил"проруски",а др."пронатовски",си е чисто клише.Колко години,Местан,лижеше и мажеше,в ДПС елита!?Но му резнаха столчето и претърпя"катарзис",ти да видиш...
За пореден път,става ясно,че проислямистката и пантурцистка политика на Таип,пряко се бърка в между партийни,чисто вътрешни отношения в България.Като спечели Местан в Джебел или Кирково,веднага ще се "побратимят"с тях,тъй ли!?
Има да се чудят и маят обикновените български турци,както и изселниците,кой агент ще ги излъже на Избори по-добре....

15.04 2016 в 10:05

Аз се чудя как турците търпяха Доган толкова дълго?
Хайде тук в БГто му дадоха той да раздава порциите и си имаше обръчите от фирми. В Турция обаче беше персона нон грата... и само толкова...
След като открито застана на страната на Путин и стана по-голям патриот и от Болен, обаче на Ердоган му писна.
Матушката трябва наистина да е в много тежка ситуация за да разкрие / и загуби/ такъв школован кадър.

15.04 2016 в 09:55

Логично е! Протурска партия с проРуски Доган на чело, не може да съществува.Автобусите на Доган за Местан...нищо неочаквано!

15.04 2016 в 09:50

Трябва спешно да се прекратят всякакви взаимоотношения с османистите в турция! Разрвин на дипломатическите отношения и екстрадиране на всички техни политици, имами и подобни уроди от страната! Местан а.к.а. Павел да бъде обесен публично на Капитан Андреево и когато минават към европа османците да знаят какви ги очаква!

15.04 2016 в 09:43

Нещо ми подсказва че ако по случайност ДОСТ вземе че спечели някоя община, то с нея тутакси ще се сключат всякакви видове договори за братство,приятелство и....да, ДОСТ-лук...

Интересна игра върви в момента.

15.04 2016 в 09:35

Еи сега нека всички българси турци да се замислят кога Турската държава е брат когато има 'келепир' казано на чист български език.

И колко бързо се смена баницата .... вие иначе им вярвайте