Quantcast

Сарафов: Полицаите пред НАТФИЗ спасиха Сидеров от „всенародната любов“

OFFNews Последна промяна на 27 октомври 2015 в 20:20 3831 4

Полицаите, извели лидера на "Атака" Волен Сидеров от НАТФИЗ на 25 октомври, спасиха живота и здравето на Сидеров от "всенародната любов". Това заяви пред БНТ зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. 

Той подчерта, че парламентът е реагирал своевременно със сформирането на комисия за свалянето на имунитета на Сидеров. 

По повод внесеното искане за разрешение за арест на Сидеров и на депутата от "Атака" Десислав Чуколов Сарафов посочи, че ако бъде получено позволение, на Волен Сидеров ще бъде изпратена призовка и той може да бъде задържан за 72 часа. 

Никой няма да влиза в парламента с белезници, Сидеров преувеличава значимостта си, като се сравнява с Никола Петков, коментира Сарафов. 

В разговора се включи и Сидеров, който обяви, че целта на Сарафов и на главния прокурор Сотир Цацаров е той да бъде показно арестуван. 

Той обвини Сарафов, че в производствата срещу него се използва експерт, който няма право да е вещо лице, тъй като е в отпуск от 4 месеца - Станислав Христов. 

По този повод зам.-главният прокурор подчерта, че знае за какво говори Сидеров, но подчерта, че Христов не е използван за експерт в този случай. 

Борислав Сарафов коментира и хаоса при предаването на протоколите в зала "Арена Армеец", където около 4500 души бяха заключени за повече от денонощие. 117 души бяха прегледани от медицински екипи, а 12 души бяха приети в болница. Сред които и бременна жена, която направи спонтанен аборт. 

119 души са подали сигнали за противозаконно задържане при хаоса в "Арена Армеец". Но при едно противозаконно задържане трябва да има умисъл. Трябва да се прави разлика между противозаконно задържане и организационни неуредици, посочи Сарафов. 

Той каза още, че в рамките на избирателния процес са получени 1416 сигнала за нарушения. Образувани са 103 досъдебни производства, а 313 все още се разглеждат. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.10 2015 в 22:49

Абе, тея атакисти пак са наскачали из нета.... Пичове, на вашия болен лидер ще му свалят имунитета. И тогава ще го видя как ще вилнее. И тогава ще посрещне народната любов ама не само със задвратници. Като е толко голям мъж - нека се откаже от имунитет, пък тогава да го видим колко е ербап.
Смотаняци!

27.10 2015 в 22:32

До Сандьо,
Като му гледам злата физиономия на този рогач Сарафов,
който може да те убие с поглед, широко бузестото Цацарче
изглежда като някоя добра . . . горска фея !
А с тези кадри които ги гледах по Нова телевизия на които
явно се вижда как един от полицаите му бие на Лудия десен
ъперкут и ако тези кадри ги прожектират в Брюксел, като нищо
Боленчо ще ги натика всички негови опоненти . . . в "кучи гъз"! !!!

27.10 2015 в 22:21

ОТКОГА ЦАЦАРАТУРАТА Е ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАНА !? ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.10 2015 в 21:29

... голем смех ше падне ако най-накрая болния осъди цацаратурата и ни сдере задниците от обезщетения!!!

хахахахахахахаха

(е те това ше е върхът на сладоледа... ктб е дребен резил!)

хахахахахахаха