Рада Коджабашева отива във ВМРО

OFFNews 15 януари 2015 в 15:35 3823 4

Рада Коджабашева

След като преди дни обяви отделянето си от Бареков, бившата зам.-председателка на ББЦ се присъедини към редиците на ВМРО, съобщиха от пресцентъра на партията на Каракачанов.

Решението бе взето след нейна среща със Султанка Петрова, която е председателка на женската организация на ВМРО и депутатка от Патриотичния фронт. 

Султанка Петрова поясни, че още от кампанията за евроизборите през миналата година с г-жа Коджабашева винаги са работили много добре и в една посока (по време на еврокампанията ББЦ и ВМРО бяха в коалиция - бел. ред). 

"Проведохме поредица от разговори, за да я запозная с приоритетите на ВМРО и с амбициите ни за промяна на социалното законодателство. Дейността ни, свързана с грижата за децата и подкрепата на българските майки, е причината тя да се присъедини към нашата структура", обясни Петрова.

Рада Коджабашева официално обяви, че напуска ББЦ на 6 януари чрез Фейсбук. Тя е подала заявлението си за напускане обаче още на 15 декември, като е забавила обявяването на решението си заради празниците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!