Рада Коджабашева отива във ВМРО

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2015 в 15:35 3097 4

Рада Коджабашева

След като преди дни обяви отделянето си от Бареков, бившата зам.-председателка на ББЦ се присъедини към редиците на ВМРО, съобщиха от пресцентъра на партията на Каракачанов.

Решението бе взето след нейна среща със Султанка Петрова, която е председателка на женската организация на ВМРО и депутатка от Патриотичния фронт. 

Султанка Петрова поясни, че още от кампанията за евроизборите през миналата година с г-жа Коджабашева винаги са работили много добре и в една посока (по време на еврокампанията ББЦ и ВМРО бяха в коалиция - бел. ред). 

"Проведохме поредица от разговори, за да я запозная с приоритетите на ВМРО и с амбициите ни за промяна на социалното законодателство. Дейността ни, свързана с грижата за децата и подкрепата на българските майки, е причината тя да се присъедини към нашата структура", обясни Петрова.

Рада Коджабашева официално обяви, че напуска ББЦ на 6 януари чрез Фейсбук. Тя е подала заявлението си за напускане обаче още на 15 декември, като е забавила обявяването на решението си заради празниците.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.01 2015 в 22:01

Ех че хубави имена! СУЛТАНКА и КОДЖАБАШЕВА! Все патриотични.

15.01 2015 в 16:58

Като се има пред вид, че парите на Цв. Василев са във ВМРО, нищо чудно, че и Рада върви подир тях.

15.01 2015 в 16:52

"Зех та, Радке, зех та" днес е най-актуалното в редиците на ВМРО. Но както и произведението работата е криворазбраната цивилизация. Радка се подреди на хранилката без скруполи за политическа идентификация, идеи и всякакви позиции.

15.01 2015 в 16:44

Женската организация на ВМРО, точно и като мъжката, е просто една касичка, която прибира парите на всички, които плащат за изпълнение на някоя поръчка.