Отровното трио призова опозицията да напусне парламента

OFFNews 04 септември 2020 в 13:19 4890 2

Депутатите от опозицията да напуснат парламента, призоваха Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков от Отровното трио. 

В призив до народните представители те припомнят, че са изминали "около два месеца в страната и чужбина срещу едноличната власт на Борисов". 

На практика всички социологически проучвания показват, че управлението в България се държи против волята на българските граждани. Това се случва с всички законни и незаконни средства. Триковете на премиера са прозрачни за всички, а надяваме се и за Вас, поради естеството на заниманията и отговорностите Ви, пишат още от Отровното трио. 

В текста им се казва още: 

С оглед на това е ясно, че легитимирането на мандата в този парламент не представлява исканията на суверена. Обратно, това дава почва на твърдения за представителност и удължава агонията на един режим, който е вреден за гражданите, законността, демокрацията и свободата в страната. 

Призоваваме публично всички партии, които твърдят, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, на базата на своя морал и чест, да напуснат пленарните заседания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият ясен знак за разграничаване от тази автократична власт и премахване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов. Народното събрание вече не е органът, в който опозицията е коректив, а "нотариус" на отдавна взети и изтъргувани еднолични решения. Този акт ще остави имената на срама самотни и единствени, като подопечни служители на един човек, а не като изразители на народната воля. 

След „кървавата сряда" всеки има възможност да реши, дали ще остане в историята като поддръжник на демокрацията или като слуга на режима. България ще запомни всеки един от Вас! Вие решавате с какво!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11936

2

Христо Венев

04.09 2020 в 14:17

Тъпото в тази ситуация е, че ако машинното гласуване не бъде утвърдено /за електронно или по пощата гласуване въоще не ми се мисли сега/, докато опозицията е в парламента, т.н. управляващо мнозинство пак ще си приемат гласуване с хартиен носител с цел манипулации на избора.

152

1

Socerez

04.09 2020 в 14:05

Хайде сега да видим, има ли "опозиция" у булгар парламент! ... или сите са у далаверата!