Quantcast

Отмениха евакуацията на Цачева от Белгия с фалкона

OFFNews Последна промяна на 22 март 2016 в 16:00 27405 46

фалкон
Правителственият фалкон не докара Цачева след атентатите

Спешен полет на правителствения фалкон трябваше да евакуира председателят на парламента Цецка Цачева от Белгия, научи OFFNews. Машината трябваше да излети до часове, но в последния момент полетът бе отменен по лично настояване на Цачева. 

Заради затварянето на летище Завентем край Брюксел самолетът трябваше да кацне в Лиеж, откъдето да вземе Цачева и част от придружаващите я лица. 

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е на посещение в Брюксел и посети Европейския парламент.

"Като цяло се усеща напрежение. В Европейския парламент съм", каза тя пред "Нова телевизия" след атентатите.

Цачева, която в момента е и президент на Парламентарната асамблея на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПА на ПСЮИЕ), представи вчера в Европарламента в Брюксел българската инициатива за постоянен механизъм за взаимодействие между Парламентарната асамблея на ПСЮИЕ и ЕП.

"Имаше въоръжени хора на летището. И във вчерашния ден не можеше да се предположи", коментира още Цачева пред Нова.

Според програмата тя  трябваше да отпътува тази вечер за София с граждански полет, но той е отменен.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.03 2016 в 05:25

"Цачева, която в момента е и президент на Парламентарната асамблея на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПА на ПСЮИЕ), представи вчера в Европарламента в Брюксел българската инициатива за постоянен механизъм за взаимодействие между Парламентарната асамблея на ПСЮИЕ и ЕП."
'БА СИ МАМАТА! ОТ ТУЙ ПО НЕЛЕПО НЕЩО АКО ИМА – ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!
п.п. Ако некой дежурен по пазенето на тръткините дисаги ме чете - дакажете на трътка цачева: очаква се намалеие в "Nicolas", "Godiva Sablon", "Espace Bizare", "La Boutique Tintin" По сергиите за джинси - големи намаления - също и камби, гулия, чушки, алабаш и патладжан - на половин цена. "Passion Chocolat", "Patrick Descamps - Wolfers"- не са за нейната уста лъжица - и намаления да има. Има и няколко книжарници - тях направо ги прескачам. Да взима кола от коя и да е от паразитните мисии, баничарка, пластмасови чували и да тръгва! Време нема! След няколко дни цените пак ще скочат, сега му е времето! Да жИвей ПСЮИЕ:)))

22.03 2016 в 23:39

...ЛАЙНАТА СА ПРЕЛЕТИ, ОСТРАТА ЛАЙНОЗАГУБА Е ПРЕОДОЛЯНА. ДИСАГИТЕ СА НЕПОКЪТНАТИ, АМБАСАДАТА, АТАШЕТАТА ПАЗЯТ ШОПИНГА, КЕСИИТЕ, ТОРБЧКИТЕ СА ПРЕБРОЕНИ - ВСИЧКО Е ТОЧ! - ЕВАКУАЦИЯТА НА ЛЕЛЯ ТРЪТКА СЕ ОТЛАГА. ОЧАКВА СЕ УТРЕ БИТПАЗАРИТЕ ДА ОТВОРЯТ, ОЧАКВАТ СЕ И ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ НА ПАРЦАЛЯ ВСЕКАКВИ. ДЕЙСТВАЙ ТРЪТКЕ, ЕДИН ПЪТ ИМ НАМАЛЕНИЯ, А ФАЛКОНА ВСЕКИ ДЕН МОЕ ДА ФЪРЧИ!

22.03 2016 в 23:17

рибиии, медийната помия ви провокира ви гледа акъла.

22.03 2016 в 22:03

Нормално ли е да се изпраща самолет за МАМА ГУЦА ??? Та на летището има и други хора. МАМА ГУЦА КАКВА Е??? ТЕЗИ ХОРС МНОГО СИ ПОВЯРВАХА. ХОРАТА ГЛАДУВАТ ТЕ СИ КУПУВАТ КОЛИ, САМОЛЕТИ ГИ ВЗЕМАТ. АБЕ МАЛУМНИЦИ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ И ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ???

22.03 2016 в 21:59

Честно, това ли е най-важното? Дали една страхлива, дискредитирала се комунистка е евакуирана? А не кой е виновен, не колко души са пострадали, не дали има пострадали наши сънародници сред тях, не дали някой обикновен човек евентуално няма нужда от транспортиране до България? Самото изпращане на правителствен самолет и употребата на думата "евакуират" на фона на тази трагедия е унизително за цялата българска нация. Зер на терористите им е поревнало да стрелят точно пък по смехотворната председателка на нашия т. нар. "парламент"... Ако Цачева и партийният й шеф бяха нормални хора и рационални политици, щяха да се сетят да демонстрират нещо интелигентно, човешко, състрадателно и поне малко смело. Например: "Не, благодаря, нямам нужда от евакуация, но нашият правителствен самолет може да пренесе няколко банки кръв за пострадалите, ако приятелска Белгия има нужда от помощ, макар че тук цари образцов ред". Нашите овластени простаци обаче са на светлинни години от такова поведение.

22.03 2016 в 19:38

И тоя неграмотен боклук с ФАЛКОНИТЕ.бах пропадналата държава с тоя урод.излагацията е пълна с тоя травестит

22.03 2016 в 19:15

От друга страна, сюжета около спасяването на редник Цачева разведрява тягостната обстановка. С нетърпение очаквам следващите действия на Цецка и фалкона.

22.03 2016 в 19:02

@ "Ма моля ти се!" ПРОВЕРИ СИ АНАЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА, ПАТКО! К'ВА ЖЕРТВА Е ТРЪЦКА ЦВЪЧЕВА С ДИСАГИТЕ?!?!?

22.03 2016 в 18:24

защо трябва да пътува със специален самолет,каква е тази разсипия на средства? Един Камерън пътува със граждански полет,ние понеже сме цъфнали та вързали се разкарваме по света като кралски особи. Ами не приемам за нормално такова поведение,пък вие ако искате и купете боинг.

22.03 2016 в 18:14

Възмутена съм от перверзните, ненормални, нечовешки и ПРОСТАШКИ коментари!

Това са нечистоплътни изроди, които вместо да съчувстват по човешки на жертвите в този кървав ден,

се гаврят политически по сайтовете.
ИЗВЕРГИ - ненормалници!