Новаков: Един от ляво и един от дясно се събраха, за да блеснат в праймтайма

OFFNews 09 октомври 2020 в 21:33 3999 2

Никога не сме се крили, че проблеми има, въпросът е как работим за тяхното решение. Ние сме предприели стъпки за това. Това каза евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков в предаването "Панорама" на БНТ.

Според него резолюцията на Европейския парламент е "българска инициатива, прокарана и писана от българи, така че не знам доколко е европейска". "Това издава едно чувство на самоценност, липса на национално самочувствие и се превърна в атака срещу цялата страна", допълни той. 

Новаков обясни, че за него е интересна политическата механика - "един от дясно и един от ляво се събраха за това, със стремеж да блеснат в праймтайма. Това не е начинът, по който се защитава национален интерес".

"Де юре тази резолюция няма да промени нищо. Политически последствия обаче ще има. Няма да останем глухи за исканията на хората, ще се адаптираме за следващите избори", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

2

Новак

09.10 2020 в 21:58

Ако се бяха събрали само двама наши - как успяха да вдигнат 358 гласа? Този тъпчо може ли да отговори на това?

20699

1

Новак

09.10 2020 в 21:57

Имаше една стара военна максима - не допускай врага да ти мине в гръб. А ако го допуснеш не мърдай, за да не му правиш кеф.
Тези са толкова тъпи, че и това не знаят - всяко подобно безумно изказване е само мърдане след като вече здраво ти дишат във врата. Ама пък знае ли човек - изглежда на герберастите им харесва да имат някой изотзад.
 
X

Да помогнем на украинските деца!