НДСВ зове Каролев и Качакова да напуснат партията

OFFNews Последна промяна на 08 юли 2014 в 21:05 6390 7

Призоваваме хора като Владимир Каролев и Любка Качакова, които в публичното пространство са се отказали от НДСВ, да формализират това си намерение писмено и да си подадат заявления за напускане на партията.

Това обяви ръководството на жълтата партия в прессъобщение, озаглавено НДСВ се чисти от "вредители".

В последно време някои от известните членове на НДСВ започнаха да говорят отново за закриване на партията. Тази идея се появява периодично, след като НДСВ вече не е парламентарно представена. Кукловодите на тези хора очевидно са се изнервили, че НДСВ се обновява и затова са активирали „вредителите отвътре”, пише в прессъобщението.

В него се уточнява също така, че "Качакова дори не е избрана пряко за общински съветник в София от НДСВ, а е в Общинския съвет на отстъпеното й от Каролев място. Нея, очевидно, я устройва да е общински съветник от името на партията, но не и да работи за имиджа на НДСВ. Затова нека отстъпи това място, ако има доблест и почтеност."

Времето за мрънкане, спотайване и рушене отвътре свърши. Затова призоваваме всички, които си кротуват като членове на партията, а работят за други политически проекти или се пласират другаде в качеството си на експерти, прочули се като такива в друго време, когато НДСВ беше в управлението, нека имат доблестта да освободят партията от присъствието си, посочва ръководството на партията. 

В съобщението пише още: "Верните партийни членове трябва бързо да се адаптират към реформиращата се партия „Национално Движение за Стабилност и Възход” и да оставят емоционалните си обвързаности в миналото. Политическа партия НДСВ цени хората, верни на идеята за създаването й. А „внедрените” да следят и разрушават отвътре, в годините се издадоха сами и захраниха с присъствието си други политически проекти. Дойде времето НДСВ да се освободи от „внедрените експерти”.

Потърсен за коментар тази вечер, Владимир Каролев каза пред OFFNews.bg, че е обявил на Конгреса, че напуска НДСВ и не възнамерява да подава заявление за напускане, защото обявеното му решение на партийния форум е напълно достатъчно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.07 2014 в 22:45

ZZARSTVO BALGARIA I TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA... BULGARIAN KINGDOM AND TARNOVO CONSTITUTION...

09.07 2014 в 09:37

Ако комунделите не бяха довлекли дедо симо нямаше и бочко да досажда.

съмнява ме че мултаците спонсорираха връщането на царот само за да пробутат после първа частна банкянска.

иначе кво търси такъм виден мултак като веждито около банкянския фюрер?

09.07 2014 в 01:42

НГВС призоваха всички свои избиратели да гласуват за ... когото си искат

08.07 2014 в 22:17

"Верните партийни членове"... Вие наред ли сте?

08.07 2014 в 21:52

Ква стабилност и къв възход,бе, простаци! Нали бяхте ибрикчии, лакеи, блюдолизци и перекендета на онова мадридско нищожество? Що си сменихте името? Ега излъжете още някого? Изчезвайте и не се появявайте там, където има хора. Вие сте по-гнусни и от бойковите подмазвачи! Само лапате народните пари от субсидиите, но за нищо не ставате. Владко, поне ти понякога изглеждаш по-нормален, какво търсиш сред тази алчна и безпринципна групичка? Партия?? Нищо подобно - просто лапачи. Позор за България!

08.07 2014 в 21:37

НДСВ... Ама тия още ли се водят партия?!

08.07 2014 в 21:33

Да не повярва човек, да напуска партия която не съществува.